FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Sergiu Hanca e dezamăgit de parcursul „câinilor”: „Îmi tăiam degetele de la o mână că echipa va fi în play-off” + propune un „Moment Zero” în club

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 16:56

Sergiu Hanca (27 de ani), mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, vorbește cu regret despre situația de la Dinamo, echipa de la care a plecat în Polonia.

„Câinii” au șanse mici să prindă play-off-ul, situație la care Hanca nu se aștepta la începutul sezonului.

„Îmi tăiam degetele de la o mână că Dinamo va intra în play-off anul acesta, când am văzut ce lot are. Este foarte greu, dar fotbalul nu se termină acum. Nu e ca şi cum ar fi pentru prima oară în istorie când Dinamo va rata play-off-ul. S-a mai întâmplat.

Nu este normal, este o ruşine dacă e să fim sinceri, dar eu cred că, dacă se întâmplă şi anul acesta (n.r - ratarea play-off-ului), atunci trebuie să se schimbe ceva. Să se gândească la o strategie, să fie linişte, să se debaraseze de toată lumea, de toate energiile negative şi să încerce să fie mai mult închişi la Săftica. Să muncească şi să rămână concentraţi peste munca lor, pe ceea ce au ei de făcut şi sunt sigur că în viitor nu vor mai trata play-off-ul”, a declarat Hanca, potrivit TV Telekom Sport.  

La final de 2019, Dinamo ocupă locul 9, cu 28 de puncte. Roș-albii sunt la 7 puncte de Viitorul, ocupanta locului 6. Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

VIDEO // Sergiu Hanca vorbește despre importanța nutriției în viața unui sportiv

Vezi și: 

Ionel Dănciulescu e noua voce războinică de la Dinamo » Replică dură pentru Gigi Becali: „Moşu' de la palat vorbeşte multe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  27 Decembrie 2019, 23:10

Mai nu taia degetele fa-ti un tatuaj e pacat vezi sa nu tai inelaru!!Ca tot singur vei ramane sa ti minte!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  27 Decembrie 2019, 23:06

Esti un zero- O- Sergiu de cand ai plecat de la Dinamo Si tu si alti ca tine care pun caruta in fata calului !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  27 Decembrie 2019, 10:26

Rabdare ,este cuvantul de ordine la Dinamo asa cum afirma si antrenorul anului Petrescu ,Dusan este antrenorul potrivit ,mai ramane ca si Negoita sa le asigure Patura atat cat sa le ajunga si atunci cand trebuie ,adica constant si daca se poate cu mult mai multi jucatori romani ,castigul fiind dublu de pe urma convocarilor la Loturi . La multi ani cu sanatate intreg Clubului Dinamo

Vezi toate comentariile (10)
Comentează