FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură pentru Dinamo: echipa rămâne în „Groapă” » De ce au „câinii” interzis pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 15:31 / Actualizat duminica, 08 august 2021 15:40

Dinamo nu va mai juca prea curând pe Arena Națională, după ce clubul din Ștefan cel Mare a acumulat datorii neachitate către Primăria București.

  • Dinamo joacă azi pe terenul Chindiei Târgoviște, de la ora 19:00, într-un meci din etapa 4-a din Liga 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV TelekomSport.

Loviți din toate părțile, cu datorii peste datorii, „câinii" au mai primit o lovitură. 

Leo Messi a spus totul despre plecarea de la Barcelona: „Mi-a redus salariul cu 50%. Am ajuns la un acord, dar nu s-a putut din cauza Ligii”
BARCELONA
Leo Messi a spus totul despre plecarea de la Barcelona: „Mi-a redus salariul cu 50%. Am ajuns la un acord, dar nu s-a putut din cauza Ligii”

Obișnuiți cu atmosfera superbă și scenografiile unice în fotbalul românesc, realizate pe cel mai mare stadion din România, dinamoviștii se văd nevoiți să-și ia gândul de la Arena Națională.

Dinamo nu poate juca pe Arena Națională

Cu datorii mari inclusiv către Primăria Municipiului București, Dinamo va juca meciurile de pe teren propriu mai mult în „Ștefan cel Mare". 

„Sunt datorii neplătite către cei care administrează Arena Națională. Sumele nu sunt uriașe, dar sunt destul de mari, iar oamenii nu mai de gând să primească Dinamo să joace acolo", spune o sursă din club pentru Gazeta Sporturilor.

Pentru un meci jucat pe cel mai mare stadion din țară, Dinamo, dar și restul echipelor din prima ligă trebuie să scoată din buzunar 13.000 de euro doar pentru închirierea lui de la Primărie.

Dar această sumă crește considerabil, ajungând chiar până la 30.000 de euro, ținând cont că trebuie plătiți stewarzii, forțele de ordine, personalul medical, de curățenie și așa mai departe. Față de doar 3.000 de euro cât îi costă pe „câini" să joace în „Groapă".

Până în acest moment, Dinamo a jucat 40 de meciuri pe Arena Națională, ultimul fiind pe 18 octombrie 2020, cu Universitatea Craiova, față de 163 câte au cei de la FCSB.

VIDEO Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus”

Citește mai multe ș tiri despre Dinamo:

S-a antrenat cu Dinamo, dar „câinii” nu-l pot transfera: „E foarte bun, l-aș lua în primul minut”

Dinamoviștii, lăsați fără mașini după ultima decizie a conducerii! Iuliu Mureșan: „Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
creeperno115
creeperno115  •  08 August 2021, 22:42

Of of m-ati bagat in depresie! Groapa este casa noastra!

ssil.vio.
ssil.vio.  •  08 August 2021, 21:45
Postat de yyyy2 pe 08 August 2021, 17:46

Am scris împotriva lui Dinamo de nenumărate ori. I-am ironizat pt caracterul indoielnic al celor din peluză, pt că tot cerșesc (Dă-Si-Mie București — eu scriam!), că nu au avut verticalitatea să o ia de capăt din L4, fără datorii, fără Negoiță și al de Cortacero-Serdean, semn clar că toată fastaceala asta cu DDB e doar o sarada. La fel ingineria cu insolvența și lipsa sensului existenței clubului — de ce mai exiști dacă nu faci performanță și nu ai drept de joc în Europa. "Cățeaua Leșinată" tot eu le spuneam. "Muribunda Dinamo București" tot eu. N-ai fost atent. Sau nu te așteptai să fiu tot eu... Dar eu eram.

Am inteles.. atunci, toate respectele! Eu sunt de un an pe-aici, deci nu stiu ce se scria inainte, decat daca mai dau peste cate un articol mai vechi..

cirus11
cirus11  •  08 August 2021, 18:22
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 August 2021, 15:58

Cu ocazia asta as vrea sa stiu si eu.....cand *** o sa se construiasca un stadion nou in Stefan cel Mare? Ca a zis bode ca gata, ca stadionul este grevat de sarcini si ca se poate construi pe vechiul amplasament. Trec lunile si nu se intampla NIMIC!!! Nu-i mai intreaba nimeni pe acesti vremelnici????????

Pai trebuie si statul sa aiba niste garantii ca atunci cand se termina stadionul mai are cine sa joace pe el... putina intelegere.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează