FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo tremură din nou! Face tot posibilul pentru a bloca un alt transfer la FCSB, dar a adus deja înlocuitorul

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 09:10

Roș-albii au din nou frisoane. Diogo Salomao refuză încă să-și prelungească angajamentul scadent vara viitoare, iar dinamoviștii se gândesc că Gigi Becali ar putea intra pe fir în orice moment.

Mai întâi, patronul FCSB l-a lăudat public pe lusitanul de 30 de ani, lăsând să se înțeleagă că ar putea să intre în vizorul lui.

"Stați liniștiți că nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB!", a declarat președintele Alexandru David. Totuși, mijlocașul stânga, care va avea în Gicu Grozav un concurent serios, nu a dat semne că ar vrea să-și extindă acordul cu "câinii".

El câștigă în acest moment 10.000 de euro pe lună, cu tot cu bonusuri, și speră să găsească din 2019 un nou angajament în străinătate, în special în vestul Europei.
Nici conducerea dinamovistă nu a amplificat negocierile cu Salomao, așteptându-se pauza competițională.

"Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc! Becali are în fiecare săptămână un jucător preferat, pe care-l vrea. Acum văd că a zis că Nistor nu are unde să joace la FCSB. Ăsta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Nistor și pentru orice jucător dorit de FCSB. Este o capcană în care ar fi putut cădea", a comentat David la Pro X.

244este cuantumul minutelor de care a avut nevoie portughezul în acest sezon ca să marcheze în Liga 1, având 3 reușite în 9 meciuri

"Patronul Stelei speculează slăbiciunile din interiorul clubului Dinamo. E doar o destabilizare. Nu cred că are intenții serioase" Dorinel Munteanu, antrenor Concordia, la GSP Live

"Nu la play-off, ci la titlu"

Ideea de a-l folosi pe Grozav de urgență nu este o noutate la echipa "câinilor", care demonstrează că nu sunt mulțumiți de mutările făcute în vară. Daniel Subotici a intrat de asemenea la câteva zile după ce-a semnat, la primul meci oficial, și-a marcat un gol cu Astra (1-2). Singurul al roș-albilor în ultimele 4 etape! "Sunt multe lucruri care nu se leagă, dar Dinamo e un club mare, trebuie să-și revină. Mi se pare o glumă să spui despre Dinamo că se luptă să intre în play-off. Noi ar trebui să fim sus, sus de tot, să ne batem la titlu", a comentat Subotici pentru Telekom Sport. 

Unde se joacă pe 1 noiembrie?

Dinamo va juca împotriva celor de la Csikszereda pe data de 1 noiembrie, meciul contând pentru "optimile" Cupei României. Încă nu s-a stabilit unde se va desfășura întâlnirea. Președintele grupării din Miercurea Ciuc, Zoltan Szondy, a transmis că echipa sa are două opțiuni ca să joace în nocturnă: așteaptă o sponsorizare de la un suporter din Ungaria și a primit asigurări de la Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, că poate folosi stadionul din Sfântu Gheorghe. Mâine se va decide exact. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Octombrie 2018, 11:08
Postat de magic4ever pe 04 Octombrie 2018, 09:30

Oficial GSP a luat-o razna! Dupa gandirea celui care scrie aceste articole doar ca sa bage raca, SINGURA varianta pentru Salomao este FCSB?!?!?! Alta echipa din Europa, Asia,America de Sud nu are cum sa il doreasca pe Salomao si nu are cum sa concureze cu oferta salariala pe care o poate face magnatul Europei, Gigi Becali...gandire de oaie balaie!

cred ca n-ai inteles...universul gsp incepe si se termina cu fcsb. nu mai exista alte echipe si alte sporturi pe planeta iar penalul din pipera trebuie promovat 24/7. cine crezi tu ca tine abominatia asta de gsp in viata ? ca doar nu crezi ca se autosustin prin calitatea articolelor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Octombrie 2018, 11:06

ati impachetat pestele asta si ieri, si alaltaieri. nu ati invatat inca .. daca impachetati acelasi peste mai multe zile la rand, incepe sa se imputa.

magic4ever
magic4ever  •  04 Octombrie 2018, 09:30

Oficial GSP a luat-o razna! Dupa gandirea celui care scrie aceste articole doar ca sa bage raca, SINGURA varianta pentru Salomao este FCSB?!?!?! Alta echipa din Europa, Asia,America de Sud nu are cum sa il doreasca pe Salomao si nu are cum sa concureze cu oferta salariala pe care o poate face magnatul Europei, Gigi Becali...gandire de oaie balaie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează