FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI

DINAMO. Un antrenor anunță sfârșitul pentru Dinamo: „Drumul e falimentar! Parcă e o bicicletă fără lanț” » Ce a observat cu Clinceni: „E tragic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 09:56

Ionuț Chirilă a comentat înfrângerea lui Dinamo cu Academica Clinceni, 0-1, și a explicat care sunt marile probleme ale clubului alb-roșu.

„A fost un joc în care s-a văzut că Dinamo nu poate să construiască în condiții de adversitate și spații mici. Clinceni a fost o echipă curajoasă, care a ajuns să construiască atacuri poziționale în terenul advers. Asta e tragic pentru Dinamo!

Din păcate, situația în care e Dinamo e hilară! Spun asta de multă vreme, dar oamenii nu înțeleg. Atât timp cât Dinamo nu-și rezolvă problemele de management tehnic, drumul e falimentar! E o problemă. În lipsa unui management tehnic corect, banii intră într-un sac fără fund. Lumea se va sătura, inclusiv fanii. Noi facem din FCSB - Dinamo un derby, dar nu mai este de multă vreme așa. Dinamo a arătat lacune și cu FCSB. A jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică. Poate că asta nu e lucrat la antrenamente. 

Dinamo bate pasul pe loc! Nu știe să construiască atacuri poziționale în condiții de adversitate! E o stare deplorabilă la Dinamo! Se vede pe fețele jucătorilor, care sunt triști, nu au determinare și nici motivație! Dinamo urcă un pas și apoi face doi înapoi. Parcă e o bicicletă fără lanț! Spun asta de 7 ani. Dinamo nu are un proiect, nu are o strategie!

Dinamo trebuie să plece de la zero! Trebuie să aibă o medie de vârstă de 22 de ani și jucătorii să evolueze 4 ani împreună și să aibă forță de joc. În primul an, obiectivul trebuie să fie calificarea în play-off, iar în al doilea an trebuie să te bați la titlu. De la finalul celui de-al doilea an, Dinamo trebuie să-și propună să vândă doi jucători la cluburil din occident”, a declarat Ionuț Chirilă la TV Digi Sport.

Citește și: 

Jucătorii lui Dinamo s-au făcut de râs cu Clinceni! Cine a fost cel mai slab de pe teren + doar un dinamovist s-a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
maccsero
maccsero  •  29 Februarie 2020, 10:15

Un ”antrenor ” ??

terminator_2
terminator_2  •  29 Februarie 2020, 13:20
Postat de daviddraiman pe 29 Februarie 2020, 12:57

Doar prostii aia de la FCSB nu au batut Dinamo din 2003 !!!

Ce nu ai inteles, omeniile dintre cele doua cluburi sunt de notorietate, doar naivi ca tine mai cred in minuni si povesti.

valyomanid4
valyomanid4  •  29 Februarie 2020, 18:21

Chirila ? I-ati cerut parerea si lui Victoras Iacob ?..:))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează