FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

„Există o problemă în vestiarul lui Dinamo?” » Ce a răspuns Kopic, înaintea finalei cu Voluntari: „Eu la asta mă aștept”

Zeljko Kopic
Zeljko Kopic

Articol de , , - Publicat joi, 25 aprilie 2024 16:20 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 16:47

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul cu Voluntari, crucial pentru lupta la retrogradare.

  • Dinamo - Voluntari are loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo va juca din nou cu suporteri pe teren propriu, după două meciuri în care a avut terenul suspendat. Iar Kopic crede că fanii pot avea un rol important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Croatul e de părere că echipa lui a făcut greșeli tactice la ultimele meciuri, când a luat mereu gol în prelungiri, și a dat vina pe ghionion pentru ratările jucătorilor lui.

Nu iau licența?! » DECIZIA care poate arunca în aer promovarea în Superliga! Două echipe stau la pândă în culise
PROMOVARE
Nu iau licența?! » DECIZIA care poate arunca în aer promovarea în Superliga! Două echipe stau la pândă în culise

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo: „Avem probleme tactice”

„Cu Voluntari e un meci foarte important. Abdallah e suspendat, Edgar Ie e accidentat. În rest, tot lotul e disponibil. Nu am avut fani în ultimele două meciuri acasă, dar, înainte, fanii ne-au acordat sprijinul lor. E bine că avem suporteri mâine.

În prima repriză cu Botoșani am avut câteva ocazii. Cu FCU Craiova am încercat să marcăm al doilea gol, dar am avut și ghinion. Cu Iași am avut 4-5 ocazii mari, deci e vorba și de ghinion. În ultimele 10-15 minute, echipele riscă mai mult. Nu e vorba de ceva mental, e vorba de tactică.

Cu Craiova, nu am reacționat bine la o centrare, deci e o problemă tactică. Iar la ultimul meci, cu Botoșani, nu am fost la nivelul la care vreau să fim. Nu prea mai avem timp. Mai sunt 3 meciuri. Mâine e prima finală, e un meci crucial”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului cu Voluntari.

Zeljko Kopic, întrebat dacă există o problemă în vestiarul lui Dinamo

Kopic a fost întrebat dacă există o problemă în vestiar, pentru că mulți jucători de la Dinamo mai au contract doar până în vară. Iar croatul a evitat un răspuns direct: „Avem mulți jucători ale căror contracte se termină. Eu îi cunosc și mă aștept să fie profesioniști și concentrați”.

„Încerc să le explic faptul că acest club e uriaș. Trebuie să fim 100% concentrați pe aceste meciuri, apoi vom vedea, e o altă poveste. E un risc, mulți jucători nu mai jucaseră de mult timp. Aceste greșeli vin și pentru că mulți jucători nu avea meciuri în picioare când au venit. Dar îi văd că dau totul, vor lupta până la final.

E un moment greu, știu că e foarte dificil când ești aproape, dar pierzi mereu puncte pe final. E un meci important, încerc să iau cele mai bune decizii, să nu mă las afectat de emoții. Din primul moment în care am venit am simțit o mare responsabilitate, dar trebuie să rămân calm”, a mai declarat Kopic.

Răzvan Patriche: „Îmi reproșez că nu mi-am motivat colegii mai mult”

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a vorbit și el la conferință și a spus ce-și reproșează pentru rezultatele echipei lui.

„Nu avem niciun motiv pentru care să nu câștigăm, e cel mai important meci. Îmi reproșez că nu i-am făcut pe colegi să-și dorească mai mult, nu am reușit să-i motivez. Îmi reproșez acea fază din minutul 90 de la Botoșani, că nu am degajat mai repede. La televizor e mai ușor decât pe teren. Poate ești obosit și nu iei cele mai bune decizii.

În timpul meciului nu ne uităm ce minut e, așa a fost să se întâmple. Poate dacă luam golurile în minutele 70-80, nu era așa mare dezamăgirea. Le-am transmis multă sănătate celor pe care i-am accidentat. Așa e la fotbal, nu lovește nimeni cu intenție. Se poate întâmpla, și noi putem fi accidentați”, a declarat Patriche.

Citește și:

Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”
Farul - Rapid 3-1
Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”
Noi investitori la Farul? Anunțul lui Marica: „Sunt discuții”
Farul
Noi investitori la Farul? Anunțul lui Marica: „Sunt discuții”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
Final_Judge
Final_Judge  •  26 Aprilie 2024, 11:39
Postat de creeperno534 pe 25 Aprilie 2024, 22:34

Trebuie transferuri in vara

trebuie transferuri chiar si daca retrogradam; n-am incredere in astia nici la amatori

tristan
tristan  •  25 Aprilie 2024, 23:36

La Dinamo nu antrenorii au fost problema ,anul asta ,ci jucătorii F slabi jucatori

creeperno534
creeperno534  •  25 Aprilie 2024, 22:34

Trebuie transferuri in vara

Vezi toate comentariile (4)
Comentează