FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii au tras fermoarul în apărare » Doar 5 goluri în 8 partide!

În ultimul amical, 8-0 cu Dinamo II, Ciobi a mizat şi pe viitor. Raphael Stănescu (18 ani) e unul dintre pariurile sale Foto: Raed Krishan
În ultimul amical, 8-0 cu Dinamo II, Ciobi a mizat şi pe viitor. Raphael Stănescu (18 ani) e unul dintre pariurile sale Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 20:14

Ciobotariu a reuşit să corecteze erorile defensive, roş-albii încasînd în amicalele acestei veri cel mult un gol pe meci.


Fiecare dinamovist pare a fi PR-ul lui Liviu Ciobotariu. Toţi îl laudă pe antrenorul de 40 de ani şi îi mulţumesc că le-a redat încrederea, dar spun şi că Dinamo arată altfel: "Muncim, alergăm, ne dăruim şi ne sufocăm adversarul!".

Şi Ciobi e mulţumit de pregătirea făcută şi aşteaptă cu încredere startul sezonului: "Pregătirea de vară a fost reuşită, am reuşit să corectăm mai multe aspecte ale jocului nostru. Vreau să evoluăm spectaculos, să marcăm mult, dar să primim cît mai puţine goluri şi, dacă se poate, chiar deloc!".

Statistica şi evoluţiile din Austria par să-i dea dreptate tehnicianului. În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, Dinamo este într-o îmbunătăţire vizibilă luînd ca reper partidele de verificare. Cu Ioan Andone, în 2010, s-au disputat cinci amicale, tot la Leogang: trei înfrîngeri, o remiză şi o singură victorie, în faţa unor amatori! Plus, cel mai grav, opt goluri încasate. Ce a urmat? Cea mai slabă defensivă din istoria clubului, cu poarta perforată de 52 de ori în campionat!

În această vară, cu Ciobotariu pe bancă, s-au disputat opt jocuri de pregătire, s-au marcat 36 de goluri şi s-au primit doar cinci! Interesant, Dinamo nu a primit din partea nici unui adversar mai mult de un gol, deşi a dat piept, printre altele, cu campioana Elveţiei, FC Basel, şi cu cea a Israelului, Maccabi Haifa!


"Am muncit mult în această vară şi sîntem gata de noul sezon. Ne e dor de un trofeu şi cu toţii vom da totul pe teren pentru a reuşi acest lucru şi pentru a-i face fericiţi pe suporteri"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Ne apărăm toţi şi atacăm toţi, nu ne mai aruncăm peste adversar să rămînem descoperiţi cu doi fundaşi şi să ne prindă pe contre. Am mai învăţat şi noi din greşeli"
Cosmin Moţi, fundaş Dinamo

Dinamo în vara lui 2010, cu Andone pe bancă
Dinamo - Hochfilzen (Austria, amatori) 10-0
Dinamo - Maccabi Haifa (Israel, I) 1-1
Dinamo - Austria Viena (Austria, I) 3-4
Dinamo - Lokomotiv Moscova (Rusia, I) 0-1
Dinamo - Red Bull Salzburg (Austria, I) 1-2

Dinamo în vara lui 2011, cu Ciobotariu pe bancă
Dinamo - FK Trepka (Kosovo) 4-0
Dinamo - FC Ingolstad (Germania, II) 0-1
Dinamo - FC Basel (Elveţia, I) 2-1
Dinamo - Maccabi Haifa (Israel, I) 2-1
Dinamo - Emiratele Arabe Unite 1-1
Dinamo - SK Anif (Austria, III) 2-1
Dinamo - FC Kossen (Austria, amatori) 17-0
Dinamo - Dinamo II 8-0

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
grg_gil
grg_gil  •  18 Iulie 2011, 19:07

O sa ma duc vineri pe stadion, ca in fiecare inceput de sezon si sper sa nu se intample ca in anii precedenti si sa fiu dezamagit si sa mi se ia sa ma mai duc sa-i sustin din tribune!forzza dinamo!!!! Sa mergem sa facem atmosfera si sa speram ca nu ne vor dezamagi!!!!!

dinamovist_nb1
dinamovist_nb1  •  18 Iulie 2011, 14:08

Sper din tot sufletul Dinamo sa castige eventul..chiar daca nu au transferat nimic au un lot bun..Ma bucur ca au acelasi lot de anu trecut...In amicale s-au miscat bine baietii...acum sa vedem ce va fii. In prima etapa sper ca echipa sa defileze..sa bata pe Tg Mures cu 3-1. Hai Dinamo!!!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  18 Iulie 2011, 11:04
Postat de flafy pe 18 Iulie 2011, 10:46

suporterii adevarati ai lui Dinamo stiu ce inseamna Ando pentru acest cub si iti dau un exemplu..in turul sezonului 2004-2005 sau 2005-2006 nu mai stiu exact Dinamo era pe primul loc si juca mult peste ce jucau Rapid sau steaua si cu toate astea a fost demis...deci e antrenor bun si plus ca a castigat si titlul cu CFR-ul insa bozgorul ala de Pazkani la dat afara si nu l-a lasat sa antreneze in CL......

si avea 11 puncte distanta de prima clasata dar numai ca urmatoarekle 7 meciuri a pierdut tot avansul si a trecut pe 2 ..mai informazate deasta a fost demis ..repet a pierdut 11 puncte distanta in 7 meciuri si a facut recordul de atrece pe locul 2 ...in rest e dinamovit pur joss palaria dar ca antrenor e slabut ,imi pare rau sa zic asta de un dinamovist

Vezi toate comentariile (11)
Comentează