FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii îşi fac tactica pentru derby: "Vreau să batem cu un gol chinuit!"

Filip a venit la Dinamo, vara trecută, de la Baia Mare
Filip a venit la Dinamo, vara trecută, de la Baia Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 22:51

Steliano Filip e la primul Derby de România, e emoţionat, dar convins că Dinamo va învinge.

- Steliano, e primul tău Derby de România, ce sentimente te încearcă?
- Acum cîteva zile nu simţeam nimic special, dar cu cît se apropie meciul, parcă mă apucă nişte furnicături de emoţie! E cel mai important meci al sezonului, e partida înaintea căreia te pregăteşti altfel. Eu am tras de mine continuu, dar parcă acum sînt şi mai motivat. Dacă va fi să joc, voi da totul pe teren.

- Cu ce ai compara meciul contra Stelei?
- Nu ştiu cu ce s-ar putea compara, eu cred că e unic. Am mai intrat împotriva CFR-ului, am jucat şi la Harkov, dar contra Stelei senzaţia e cu totul alta. Cînd eram mic, chiar mă gîndeam cum o fi pe teren în derby, iar acum sînt atît de aproape. Îmi doresc mult să joc!

- Dacă vei juca fundaş stînga, dai de Adi Popa, te-ai gîndit cum să-l contracarezi?
- E un jucător bun, de viteză, dar nu mi-e frică de el. O să dau totul pe teren pentru a nu-l lăsa să-şi facă jocul.

- Toţi spun că Steaua e favorită, voi cum resimţiţi în vestiar situaţia asta?
- Ei au un lot foarte bun, sînt omogeni, iar asta îi ajută, dar cu ambiţie, multă dăruire şi cu fanii noştri minunaţi alături îi putem învinge. În meciul ăsta joci cu inima, iar o victorie îţi salvează tot sezonul. Dacă îi batem, o să fie frumos rău, o atmosferă de vis. Sper să cîştigăm, oricum ar fi, cu un gol d-ăla chinuit, din penalty, din aut, din orice, numai să intre mingea în poartă! Asta e tot ce îmi doresc, să bat Steaua!

- Care crezi că e cel mai periculos jucător al Stelei?
- Cristi Tănase este cel mai periculos. Chiar dacă nu marchează des, e cel mai în formă acum, el le face jocul. Are dribling bun, scoate uşor omul din joc şi dă pase decisive, aşa că trebuie să nu-l lăsăm să se desfăşoare.

2.000 de euro este salariul lunar al lui Steliano Filip în Ştefan cel Mare

450.000 de euro este cota de piaţă a lui Filip, conform transfermarkt.de

12 meciuri a jucat Filip în Liga 1, în întreaga sa carieră, toate pentru Dinamo

"Pentru mine, să joc într-un derby înseamnă cel mai frumos lucru care mi se poate întîmpla în acest moment. O victorie cu Steaua mi-ar împlini visul de mic copil" (Steliano Filip, mijlocaş Dinamo)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (21)
gabi_djg
gabi_djg  •  10 August 2013, 11:29

ce frumos ar fi un autogol al lui kikires, marele fundas care nu sa mai vazut in lume de baresi in coace !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 August 2013, 14:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

CERTIFICATUL VOSTRU DE NASTERE ?! .... ministrul de Externe, Ana Pauker, l-a chemat pe Ionel Mociorniţă într-o întrevedere particulară, unde i-a cerut pierderea meciului de către Carmen pentru a demonstra publicului român superioritatea indiscutabilă a omului sovietic. Carmen Bucureşti, clubul patronat de Mociorniţă, a fost desfiinţat tocmai pentru a face loc noii secţii de fotbal a Ministerului Forţelor Armate, care a purtat denumirea de ASA (1947-1948), CSCA (1948-1949), CCA (1950-1961) şi, într-un final, Steaua Bucuresti !

walhalla
walhalla  •  09 August 2013, 11:03

Te apuca mila cand ii vezi cum isi fac curaj prin declaratii optimiste. Rezultaul va fi ca in cazul atacului cavaleriei romane de la Stalingrad...macel

Vezi toate comentariile (21)
Comentează