FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Diogo Salomao încearcă să-și apropie fanii: "Nu știu nimic de Steaua" » Cum a decurs primul antrenament și ce spune despre comparația cu Ronaldo

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 17:08

Diogo Salomao a ajuns în cantonamentul din Slovenia și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Cosmin Contra. Portughezul susține că nu știe nimic despre Steaua, dar s-a familiarizat deja cu Dinamo.

"În Portugalia, Dinamo este un club cunoscut, aveam deja o idee despre ce club e, puterea pe care o are și a fost o alegere ușoară. Nu a durat mult să ajungem la un acord. Știam de la jucătorii care au evoluat aici, jucătorii emblematici care au fost la echipă, care au jucat meciuri aici, ca Mutu, Cosmin Contra. De Steaua nu știu nimic", a spus Salomao, citat de TV Dolce Sport.

Mijlocașul stânga de 28 de ani declară că a rămas cu o impresie bună după primul antrenament la Dinamo și așteaptă să se adapteze cât mai repede la la echipă:

"Am avut ocazia să cunosc tot stafful tehnic, toți colegii și am avut o primă impresie bună. Acum trebuie să mă adaptez cât mai repede la dinamica echipei, la felul în care funcționează, care este puțin diferit, e normal, se schimbă de la țară la țară".

"Cristiano este într-o poziție în care nu se compară cu nimeni. Cristiano este printre cei mai buni din lume, este jucătorul portughez de referință și nu se poate compara cu nimeni"
Diogo Salomao

400.000 €este cota lui Salomao, potrivit transfermarkt.de

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
1690186167877025
Catalin Iulian  •  29 Iunie 2017, 09:01

Da, cu adevărat penibil... El vine de la Mallorca, o echipă din Spania. În acest sezon, Steaua a jucat o dublă cu Villareal ,deci ce șanse ar fi ca el să nu fii auzit de Steaua? În plus, nu știu care Dinamo e cunoscută la el...sau dacă știe unde a venit: Kiev, Zagreb, Moscova, Tbilisi?

itidaunana
itidaunana  •  29 Iunie 2017, 01:22
Postat de ion_palnie pe 28 Iunie 2017, 18:22

Clona becalifera e necunoscuta in lume

Ioane,du te la coasa baiete,acolo i de tine! Ni la ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itidaunana
itidaunana  •  29 Iunie 2017, 01:21

Salmonela ,tu stiai de dinamo,nebunule..minti mult,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează