FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Divorț iminent » Șumudică se poate despărți și azi de Astra! Doi antrenori sunt favoriți să îi ia locul

Șumudică poate continua în Liga 1, este o opțiune pentru Dinamo după mandatul lui Ioan Andone
Șumudică poate continua în Liga 1, este o opțiune pentru Dinamo după mandatul lui Ioan Andone

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Șumi se poate despărți și astăzi de Astra, nu s-a decis dacă va merge cu echipa la Plzen, pentru meciul de joi, din grupele EL.

Cât mai rezistă mariajul dintre Marius Șumudică și Astra? "E o chestiune de ore sau de zile", afirmă apropiații clubului și-ai antrenorului campioanei. Și astăzi ar putea să se producă divorțul dintre părți, în tot cazul nu pare să mai dureze mult această relație.

Oricum, va mai exista azi o întâlnire între Șumi și oficiali. În mod normal, în funcție și de vreme, antrenamentul din această dimineață, de la ora 10:30, ar urma să se dispute la Ploiești. Dacă va ploua continuu, giurgiuvenii se vor muta la Izvorani. Șumudică a anunțat că va participa la ședința de pregătire.

Va merge și în Cehia, pentru meciul de joi cu Plzen, din grupele Europa League? "Încă e departe acea partidă", a comentat antrenorul de 45 de ani. Are de încasat 298.000 de euro din restanțe salariale, nu s-au semnat încă actele cum își va primi banii.

"Îi aștept pe oficiali să mă cheme la discuții, eu am contract", a declarat Șumi. Echipa a resimțit relațiile tulburi dintre antrenor și conducere, cauzate și de plecările lui De Amorim, Boldrin și Alibec la Steaua.

Isăilă sau Clau-gol

După despărțirea lui Șumi de campioni, există posibilitatea revenirii lui Daniel Isăilă la Giurgiu.

Cu toate că antrenorul care a câștigat Cupa și Supercupa României cu Astra s-ar fi despărțit cu disensiuni de patronul Ioan Niculae, susțin apropiați ai clubului. Dar fostul secund al "naționalei" are o susținere puternică la Giurgiu.

Și Claudiu Niculescu este luat în calcul de Niculae. Oricum, obiectivul imediat al oricui va prelua echipa este accesul în play-off.

Jucătorii declară public că acest obiectiv este realizabil, însă, neoficial, se tem că formația are șanse minime să se califice.

Alibec, titular la Plzen

Denis Alibec va fi jucătorul Stelei din iarnă, Gigi Becali plătind 1,7 milioane de euro pentru serviciile sale, însă atacantul Astrei este prima opțiune de titularizare joi seară, cu Viktoria Plzen. Fotbalistul va fi folosit chiar dacă pleacă la roș-albaștri din 2017.

Internaționalul a fost doar turist în Armenia și în Kazahstan, iar contra Concordiei nu a evoluat, fiind suspendat. Alibec a transmis conducerii că va juca oricând se va apela la el. Astra va pleca miercuri dimineață spre Cehia.

"Treaba antrenorului e să antreneze, nu să vorbească despre strategia clubului. Șumudică să nu spună că nu știa de transferurile la Steaua!"
Dani Coman, președinte Astra

"Răspunsul meu pentru el este unul singur: antrenez cum pot și pe cine pot. Dacă asta trebuie să fac, asta fac! Atâta putem în momentul de față. Eu sunt liniștit, n-ați văzut asta și pe bancă?! Ce mai aștept acum? Să merg acasă, la familie"
Marius Șumudică, antrenor Astra

150.000 €este clauza de reziliere a lui Șumi cu Astra. Dacă pleacă din proprie inițiativă, trebuie să achite el banii. Dacă este demis, plătește clubul

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
317827231930285
Alfonso Senior  •  17 Octombrie 2016, 13:02

Cand nu mai este interes din partea patronului ,unde ai fi vurut sa se ajunga.Trebuia gasit un tap primul care este antrenorul.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Octombrie 2016, 12:05

Ce să caute Claudiu Niculescu la o epavă care se scufundă , iar armatorul se uită la ea de pe mal ?!

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  17 Octombrie 2016, 11:29

Este singurul gest decent pe care il poate face dupa sirul de umilinte , echipa fiindu -i practic furata . Nemaivazut ca o echipa calificata in europa league si care a incasat suma maxima din drepturi tv sa si vanda absolut toate vedetele ... rivalei la titlu. Urziceni 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează