FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar eventul îi scoate în stradă » Gazeta a aflat planul Stelei pentru suporteri în privinţa celebrării titlului 25

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 22:41

Reghe a decis ca jucătorii să sărbătorească cu fanii, pe străzile din Bucureşti, abia după finala Cupei de pe 23 mai şi doar în cazul în care vor cîştiga şi acest trofeu

"Militarii" nu vor avea parte de o petrecere pe străzile Capitalei pentru cucerirea titlului 25 din istoria clubului, aşa cum s-a petrecut anul trecut. Motivul? Ultima etapă, cu Oţelul, se va juca pe Arena Naţională, însă după doar 3 zile va avea loc finala Cupei României, iar Reghecampf nu vrea ca jucătorii să iasă din starea de competiţie stînd şi sărbătorind: "Vreau să am jucătorii concentraţi pentru finala Cupei. E o distanţă foarte mică între jocuri, aşa că ne vom bucura alături de fani abia după întîlnirea cu Astra. Ne dorim foarte mult că realizăm eventul, aşa că trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi. După ultimul act din Cupă ne vom bucura pînă dimineaţă".

Cină festivă după petrecere
Trofeul de campioană le va fi înmînat jucătorilor la ultimul joc din acest sezon de L1, cel cu Oţelul, de acasă, cel mai probabil pe 20 mai, cu 3 zile înainte de finala Cupei. La finalul meciului, roş-albaştrii vor primi trofeul din partea secretarului general al Ligii, Justin Ştefan, la aproximativ 20-30 de minute după terminarea partidei.

Fiecare fotbalist va fi premiat, iar după ce Pintilii va ridica trofeul din postura de căpitan, va avea loc un spectacol cu confetti şi papelitos. "Vor primi medaliile la partida cu Oţelul, iar după cîteva minute pe care le vor petrece alături de ultraşi, jucătorii vor intra imediat în cantonament. Vor beneficia de o cină festivă alături de prietene şi soţii, apoi echipa va intra în programul normal pentru pregătirea confruntării cu Astra", a dezvăluit o sursă a Gazetei.

City-tour după Astra
În cazul în care steliştii vor cîştiga şi finala Cupei României, fiesta se va muta în Piaţa Constituţiei, acolo unde elevii lui Reghe vor petrece cu suporterii. Se va închiria, ca şi anul trecut, un autobuz decapotabil de la RATB şi se va defila pe străzile din Bucureşti cu cele două trofee: titlul şi Cupa.

În vazul în care se va pierde cu Astra, atunci nu va mai avea loc nici o sărbătoare în centrul oraşului!


3 ani au trecut de la ultima finală de Cupă cîştigată de Steaua, 2-1 în faţa lui Dinamo, la Braşov, pe 25 mai 2011

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (51)
dlq1
dlq1  •  03 Mai 2014, 19:02
Postat de mihnea80 pe 03 Mai 2014, 17:37

incepe sa-mi para rau pt Gigi ... al doilea titlu cu el inchis.

....preferam sa-i lase liberi 2-3 saptamani sa isi poata reincarca bateriile si apoi DOMNUL cu mila !! Oricum s-a vazut din nou ce antrenor e laurentiu . In afara de NOROC CHIOR si informatii din cele mai diverse de la colaboratori, ana-maria si maseurul, LAUR n-are viziune si fler de antrenor pt STEAUA. Tot e bine ca poate sa le combine convenabil si mai ales sa-i iasa !!Cred ca ar fi benefic sa ii foloseasca mai mult pe tinerii pe care-i are in ograda! DAR cand interesul personal vine in contradictie cu interesul colectiv secundul lui Gigi il sacrifica pe ultimul !

mihnea80
mihnea80  •  03 Mai 2014, 17:37

incepe sa-mi para rau pt Gigi ... al doilea titlu cu el inchis.

the_champions
the_champions  •  03 Mai 2014, 12:55
Postat de hoffmannmastersofclones pe 03 Mai 2014, 12:22

Fick dich ins Knie, du Halbjude Arschloch!

WTF is hier ?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează