FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DOCUMENTE OFICIALE Detalii de culise din războiul Badea - Negoiță » Fostul șef de la Dinamo a luat o măsură radicală! Actuala echipă a "câinilor" poate ajunge ca Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 15:26

Războiul dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță atinge noi culmi, iar fostul președinte din Ștefan cel Mare trece la măsuri dure. Totul a pornit după ce Negoiță a deschis un nou magazin, la hotelul său, unde vinde produse cu marca Dinamo.

Citește răspunsul oferit de actuala conducere dinamovistă!

Astăzi, Badea a trimis către Negoiță o notificarea prin care îi interzice ca la magazinul Dinamo, deschis la hotelul Rin, să vândă produse cu emblema clubului alb-roșu. În plus, fostul președinte vrea ca echipa condusă de Negoiță să nu mai folosească site-ul fcdinamo.ro, care îi aparține lui Badea de 14 ani.

În plus, din documente reiese că Badea interzice ca "Dinamo-Negoiță" să mai folosească nocturna de la baza de pregătire de la Săftica.

Palmaresul, stema și sigla lui Dinamo au rămas la Badea. Jucătorii pot purta stema pe tricouri, la meciuri sau la diverse acțiuni, dar se dorește ca magazinul oficial să nu se mai vândă produse cu brandul lui Dinamo.

"Dinamo-Negoiță" are termen de 5 zile de când va primi notificarea să renunțe la magzinul de la Rin și la tot site-ul. Dacă nu respectă notificarea, Badea ar putea trece la acțiuni mai dure, iar echipei i-ar putea fi interzisă folosirea mărcii și în meciuri.

"Notificare prin care vă solicităm:

1. Încetarea în termen de 5 zile de la comunicarea prezentei Notificări a utilizării numelui domeniului "fcdinamo.ro"

2. Încetarea în termen de 5 zile de la comunicarea prezentei Notificări a utilizării mărcii Dinamo"  se arată în documentul trimis de Badea

"Dinamo-Badea", care deține magazinul de la stadion, a încercat să facă un contract cu Nike, actualul sponsor tehnic al echipei Dinamo, dar a renunțat atunci când a văzut condițiile din contract, plus ce oferă producătorul de echipament. Astfel, s-a ajuns la o înțelegere cu Lotto, fostul sponsor al clubului.

"Le interzicem să mai folosească în scop comercial FC Dinamo și sigla. Deocamdată în plan comercial. Le dăm păsuire în plan sportiv. Ei s-au întâlnit amândoi, dar e ca și cum nu s-ar fi întâlnit", susțin sursele GSP.

"Magazinul Lotto e deschis de o lună jumătate, ei au de o săptămână. Totul era deschis, doar că nu aveam firma luminoasă sus. Am ales Lotto pentru că ei sunt serioși tot timpul. Vrem să luăm embleme brodate, nu aceste embleme cu transfer termic", adaugă sursele noastre.

1

4

2

3
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

 

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (326)
ticbis
ticbis  •  23 Noiembrie 2016, 20:15
Postat de a.c.a.b_st pe 23 Noiembrie 2016, 19:47

Societatea lui Negoiță deține palmaresul....iar Marca o are prin asocierea cu ONG-ul lui Badea.Marca poate fi retrasă de Badea dacă ies din acționariatul sc dinamo 1948 sau cum dracu se numește...dar palmaresul rămâne la echipă, exact așa cum și echipa ciobanului il are.

Cateva lamuriri, ca sa fie clar: Ceea ce a facut Badea cu marca Dinamo este exact ceea ce ar vrea sa faca CSA-ul cu marca Steaua: s-o inchirieze, s-o dea in folosinta ca pe o franciza. Contractul dintre Badea si Negoita exact asa suna: Negoita continua palmaresul lui Dinamo pe societatea lui in virtutea actiunilor pe care le-a cumparat (dar pe care inca nu le-a platit), dar proprietatea asupra marcii si a palmaresului ramane la societatea lui Badea. Pe scurt, daca maine Negoita inchide sandramaua, Badea reintra in posesia palmaresului daca va fi in stare sa asigure financiar continuitatea fotbalistica in prima liga a echipei, sau poate ceda activitatea unui alt Negoita cu care va incheia acelasi fel de contract. Daca nu, atunci echipa se destrama si palmaresul se pierde. La Steaua e alta situatie: CSA-ul a privatizat sectia de fotbal si a instrainat definitiv activitatea ce a fost preluata intai de Paunescu si cedata apoi lui Becali. CSA-ul a castigat in instanta marca (adica sigla), dar daca vrea sa faca si fotbal trebuie s-o ia de la zero, din liga a V-a si cu palmares virgin, pentru ca o alta societate, cea a lui Becali a continuat traditia echipei pe care Armata a aruncat-o la gunoi. Deci palmaresul actual al lui Dinamo este sustinut de Negoita, dar este proprietatea lui Badea si maine poate fi continuat de Ionescu. Palmaresul Stelei este la Becali, CSA-ul are doar marca si in rest nimic.

297748703958908
Ucid Gratis  •  24 Noiembrie 2016, 11:25

Deci sunt 3 Dinamu: 1 militie, 1 badea si 1 rin. Altfel spus: militia pazeste hotelul rin cu badea cazat. Eeee asta da traditie, culori, palmares. Le urez ani multi in aceasta comuniune.

zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2016, 02:27

Ciudata faza ca fix acum se intampla cand a declarat Mutu ca investitorii indieni au sanse tot mai ridicate sa cumpere Dinamo !!! Deci Badea simte ca pierde teren, il trage pe negoita de guler sa-i dea nustiu ce bani, sper ca investitorii indieni sa vina !!

Vezi toate comentariile (326)
Comentează