FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel, la vînătoare de dinamovişti » Un milion de euro pentru ultima ţintă din "Groapă"!

Matei a fost adus la începutul lui 2012 de la Astra pentru aproximativ 200.000 de euro
Matei a fost adus la începutul lui 2012 de la Astra pentru aproximativ 200.000 de euro

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 09:57

Munteanu şi-l doreşte pe mijlocaşul "cîinilor" la Mordovia Saransk, transfer în urma căruia Dinamo s-ar alege cu un milion de euro.

Nu a stat mult în Ştefan cel Mare, mai puţin de două luni, dar Dorinel Munteanu le-a promis acţionarilor în momentul în care a părăsit-o pe Dinamo că va face tot posibilul să transfere un jucător la Mordovia Saransk, noua sa echipă.

Aflată pe ultimul loc în Rusia, cu doar 9 puncte acumulate în 19 partide şi la 8 "lungimi" de prima poziţie ce garantează rămînerea în prima ligă, Mordovia intenţionează să aibă o campanie importantă de achiziţii.

La Saransk, Dorinel are la dispoziţie un lot format din jucători anonimi, care au ajutat la promovarea echipei, dar care nu au experienţă. Copiii de suflet ai "Neamţului" de la Dinamo sînt Marius Alexe şi Cosmin Matei, însă primul este mult prea scump, întrucît acţionarii solicită minimum 3 milioane de euro în schimbul său.

În aceste condiţii, Munti va încerca să-i convingă pe conducătorii ruşi să facă o ofertă pentru Cosmin Matei, evaluat de şefii din Ştefan cel Mare la un milion de euro.

Îl vrea şi pe Fatai
Atacantul Astrei, Kehinde Fatai (22 de ani), este şi el dorit de Dorinel la Mordovia Saransk. Ruşii ar trebui să achite 1,5 milioane de euro în schimbul nigerianului, întrucît "astralii" au mai refuzat oferte de un milion de euro din China sau Polonia. Dacă va ajunge la Mordovia, Fatai va cîştiga aproximativ 150.000 de euro, adică dublu decît are acum la formaţia patronată de Ioan Niculae. Fatai a marcat 8 goluri în 19 partide în prima parte a campionatului.

4 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Matei în cele 16 partide jucate pentru Dinamo în Liga 1, în sezonul de toamnă

1,3 milioane de euro e cota de piaţă a lui Matei, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (22)
andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 19:23

Alt jucator ratat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Ianuarie 2013, 22:07
Postat de andinamodrei pe 05 Ianuarie 2013, 15:23

consumul excesiv de alcool distruge neuronii. cred ca ai consumat ceva alcool in cursul anului trecut de i-ai remarcat pe pulhac si grigore . da, grigore a jucat un meci la nationala si s-a facut de rusine !!! prin urmare , convocarea lui la nationala are alta conotatiedecat cea valorica, conotatie pe care tu nu o poti intelege pt ca nu esti lucid. faci parte din clan? te incadrezi perfect in tiparul bheecaliot

Lasa-l, ca are fixatiile lui. Daca vrei sa-l enervezi la maximum, spune-i ca nu-i bun Kirita!:))))) In alta dezordine de idei, daca Dorinel ni-i ia la rusi pe Pulhac, Grigore si Stratila, creste coeficientul de inteligenta al ambelor echipe!:)))

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Ianuarie 2013, 18:14
Postat de calinescu_ pe 05 Ianuarie 2013, 11:31

MAI BAIATULE TU CONFUNZI SEZONUL CU GAZONUL ....!!!!! COSMIN MATEI FACEA 2-3 DRIBLINGURI LA MIJLOCUL TERENULUI SI APOI PIERDE MINGEA .....!!!! DECI UN JUCATOR ABSOLUT MEDIOCRU ...!!!!! GRIGORE ESTE CEL MAI BUN FUNDAS CENTRAL DIN CAMPIONAT ....!!!!!! PULHAC A FACUT UN TUR DE CAMPIONAT REMARCABIL ....!!!!! IAR TU IL PUI INTRE CEI DOI PE O NULITATE ABSOLUTA CA CATALIN MUNTEANU ....!!!! CATALIN MUNTEANU JUCA INCHIZATOR SI EL NU-I CAPABIL SA FACA O DEPOSEDARE .....!!!! IN ACESTE CONDITII ESTE FOARTE CLAR CA APARAREA RAMANE DESCOPERITA IAR NECUNOSCATORII IL VAD VINOVAT PE DRAGOS GRIGORE .....!!!!!! DE CE IL VOIA CIOBANUL LA STEAUA ? DC L-A LUAT PITZURCA LA NATIONALA ?

Ai uitat de MOTI ! :))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează