FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Dragomir: "Bozovici pleacă în Germania pe bani mulţi"

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2008 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va fi supervizorul meciul din această seară dintre Rapid şi Dinamo. Acesta speră ca derby-ul etapei a V-a să fie unul electrizant, fără probleme de arbitraj sau tensiunii în tribune, dar nici pe teren. Dragomir a dezvăluit în exclusivitate pentru gsp.ro că Vladimir Bozovici va părăsi echipa alb-vişinie pentru Germania.

- Domnule Dragomir ce aşteptaţi de la Rapid - Dinamo?
- Domnule, mi-aş dori să fie un joc frumos pentru că se uită multă lume la acest meci. Este un derby şi trebuie să se joace frumos, fără accindentări criminale şi tensiuni atît pe teren cît şi în tribune. Ambele echipe au jucători foarte buni, jucători care pot face faţă tensiunilor acestor meciuri importante şi sînt sigur că va fi un spectacol adevărat. Să fie un meci electrizant să placă celor care vin la stadion şi celor care se uită la televizor.

- Credeţi că vor exista incidente?
- Nu vor fi domnule. Rapid are cel mai bun sistem de supraveghere din România, din ce ştiu de la Jandarmerie. Dacă mişcă şi din urechi în timpul meciul îi vede camera. Nu cred că o să fie probleme, chiar dacă am auzit că vin 200 de dinamovişti la tribuna a II-a. O să-i vadă repede forţele de ordine care sînt într-un număr impresionant la acest meci şi să-i dea afară instant, dacă fac probleme. Eu sper să nu fie nici o problemă pentru a nu strica acest meci.

- Este o presiune mare pe umerii lui Tudor?
- Alexandru Tudor a demonstrat de foarte multe ori că este unul dintre cei mai buni arbitri din România. A condus el meciuri foarte grele, pe care le-a dus la capăt fără probleme. Chiar dacă am intervenit la meciul cu Steaua de pe Giuleşti cînd s-au aruncat din tribune cu scaune, pietre, telefoane şi tot felul de obiecte, Tudor a avut puterea să continue meciul. Dacă lua decizia să-l oprească era măcel în Giuleşti. Rupeau ăia tot, la nervii pe care îi aveau. M-a ascultat şi a dus meciul pînă la capăt şi a făcut foarte bine.

- Boya unul dintre preferaţii dumneavoastră a fost exclus din lot.
- O tîmpenie mai mare ca asta n-am mai auzit. E o strategie a clubului domne, staţi voi liniştiţi. Cînd putea să-l bage Peseiro pe Pitbull titular să demonstreze ce poate. Sînt convins că e o strategie.

- Nu credeţi că cei doi au petrecut pînă dimineaţa într-un club bucureştean?
- Vă spun că e o strategie din partea conducerii. Eu ştiu că Bozovici va pleca de la Rapid!

- Unde?
- Nu vă spun multe că nu are rost să vorbesc eu, dar Bozovici va pleca de la Rapid.

- Este o echipă din România?
- Nu. Bozovici este un jucător foarte bun care are calităţii senzaţionale. Din păcate strategia asta a Rapidului va da greş în seara asta. Muntenegreanul ăsta e cel mai bun fundaş stînga din campionatul românesc şi pleacă de la Rapid, nu mai stă aici. Pleacă pe foarte mulţi bani la o echipă din Germania.

- Cine are prima şansă în meciul din seara asta?
- Chiar dacă pot să vă spun nu o să o fac pentru că nu vreau să comenteze lumea după aceea. Cel mai bun să cîştige domne, să se joace foatbal adevărat şi să fie spectacol pe teren.

Citește și:

Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Nationala
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024
Nationala
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (19)
 •  24 August 2008, 17:38

dinamo e cea mai tare echipa din acest moment din romania. bate rapidul rau

 •  24 August 2008, 16:19

am uitat sa zic, ca si eu sunt tot romulan, adica rapidist. cred ca v-ati dat seama oricum dupa nume...

 •  24 August 2008, 16:03

Ce discurs comunistoid si manipulator are mizerabilul asta de dragomir. Brusc toate mizeriile asta apar inainte meciului cu dinamo. Judecata asta infantila, cu tactica de a-l baga pe pitbull e apanajul impostorilor, al celor care au niste interese clare. Dar ii vine randul si lui mitica. In curand o sa poarte pijamaua in dungi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează