FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 3-1

A fost titularizat pentru prima dată în acest sezon și a ieșit la atac: „Au fost multe situații pe care nu le-am înțeles. Va veni momentul în care voi vorbi”

Dragoș Grigore
Dragoș Grigore

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 21:34 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 22:22

Farul - Rapid 3-1. Dragoș Grigore (37 de ani), apărătorul giuleștenilor, a fost titularizat pentru prima dată în acest sezon, o decizie surprinzătoare la prima vedere. Fundașul a oferit prima reacție după eșecul cu campioana României.

Dragoș Grigore a fost titularizat în premieră în acest sezon de un antrenor al Rapidului. A fost schimbat cu Emmers în minutul 66 și a lansat un atac la finalul partidei. El a explicat faptul că a fost un an dificil pentru el, ținând cont de faptul că a evoluat puțin spre deloc, și a precizat faptul că va veni momentul în care va spune mai multe lucruri.

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat

Dragoș Grigore, după Farul - Rapid 3-1: „Nu mi-a convenit ce s-a întâmplat”

„Cred că victoria lor este meritată, atât s-a putut în seara asta, ne pare rău pentru noi și pentru suporterii care ne-au susținut în această seară. A fost o perioadă destul de lungă în care rezultatele echipei n-au fost cele așteptate, n-are nimeni nicio explicație, toată lumea se antrenează foarte bine, eu intru mereu să-mi fac treaba, la antrenamente sunt prezent mereu, încerc să-mi ajut colegii cât pot.

Cred că Bogdan Lobonț merită continuitate, are toate atuurile pentru a pregăti echipa în continuare. Rezultatele nu așteaptă pe nimeni, vorbesc pentru fiecare dintre noi.

A fost un an foarte greu pentru mine, multe situații pe care nu le-am înțeles, a trebuit să trec peste ele, m-au durut toate acele chestii, dar fac parte din viața noastră, a fotbaliștilor, nu mi-a convenit ce s-a întâmplat. Nu e momentul acum să vorbesc, va veni și acel moment, important e că am intrat în această seară și am încercat să mă bucur de fotbal. Voi încerca și pe viitor pentru că încă am plăcerea de a juca.

Nu ne-am luat gândul de la Europa, mai sunt șanse destul de bune, nu cred că trebuie să fie vreun jucător sau membru al echipei care să-și ia gândul, încă este un obiectiv realizabil. În vară mi se termină contractul, după care vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a precizat Grigore, la Orange Sport.

Citește și alte știri:

Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
RUNDA 6
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
Ilie Dumitrescu, impresionat după Farul - Rapid: „Profesor universitar, incredibil ce face!”
Farul - Rapid
Ilie Dumitrescu, impresionat după Farul - Rapid: „Profesor universitar, incredibil ce face!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează