FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Noi dezvăluiri despre dispariția lui Becali din viața publică: „Nu mai joacă jocuri de noroc și nu îi mai plac distracțiile!”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 19:19 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 20:28

Dumitru Dragomir a vorbit despre Gigi Becali și despre decizia acestuia de a se retrage din viața publică și de a nu mai vorbi despre ce se întâmplă la FCSB.

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă luni, 19 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și Digi Sport

Fostul președintele al LPF, un apropiat al patronului de la FCSB, a dezvăluit că Gigi Becali a renunțat la distracțiile cu care își ocupa timpul liber în trecut și l-a lăudat pentru această decizie.

„S-a retras din toate activitățile copilărești! Nu mai joacă jocuri de noroc și nu îi mai plac distracțiile! Eu zic că nu a greșit că a luat o astfel de decizie”, a declarat Dragomir la Pro X.

Dragomir a analizat și proiectul făcut de Gigi Becali la FCSB, care a investit în jucători tineri și a refuzat oferte importante pentru Dennis Man și Florinel Coman.

„Gigi Becali a luat jucători pe care i-a crescut, i-a ținut 3-4 ani de zile pe banii lui. Una e să vinzi de la Viitorul un jucător și altă e să vinzi de la Steaua. FCSB asta este Steaua! Pentru Becali este sustenabil proiectul. El a luat cei mai buni jucători de la Hagi, care poate nu lua de la alții banii pe care i-a luat de la Becali.

Convingerea mea este că a greșit că nu i-a vândut dacă a primit 10 milioane pe unul și pe altul! Dar el este un om de afaceri mai bun decât mine. El știe să facă bani”, a mai spus Dragomir.

VIDEO Revine Liga 1. Totul despre Clinceni - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Straton revine în poartă la FCSB » Ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Avertisment pentru Becali, în legătură cu vedetele Man și Coman: „Pierzi toți banii, o să-ți vină să-ți dai în cap!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
115486966066476
Edi Girnita  •  14 Octombrie 2020, 14:02

Nu ne interesează opinia și viața acestor indivizi...Suntem sătui de ei ,ne este *** sa le vedem mutrele,nu mai vrem în spațiul public,nu avem ce învăța de la ei, a-ți înțeles? Ne-am saturat de semianalfabeți și semidocți!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.fixer
the.fixer  •  14 Octombrie 2020, 09:22

Ghe Becali un fel de Arsenie Boca modern! Suporterii FC FCSB si-au modificat calendarele ortodoxe si il au pe Becali sfant cu cruce rosie! Nenea Militeanu Sifon, ai un pic de rabdare sa il desfaca DNA pe Mititelu si sa te toarne! Vezi ca prietenul tau Mircea Sandu se “clatina” deja..... nu mai merge sa invoci in instanta boala, batranetea etc. vezi la Dragnea!

albalbastru72
albalbastru72  •  13 Octombrie 2020, 23:56

Militianul asta a imbatrinit foarte prost iar jiji nu mai are bani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează