FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir l-a comparat pe Charalambous cu Strizu: „Se dă și el rotund… Face pe dracu’!”

Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB +19   FOTO
Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 15:35 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 15:57

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al LPF, l-a avertizat pe Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor al celor de la FCSB. Duminică, cipriotul a spus că el va fi cel care decide totul la echipă și nu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că tot Mihai Pintilii, delegatul echipei, va fi cel care va conduce destinele celor de la FCSB, și că Elias Charalambous va avea exact același rol ca Leo Strizu, fostul antrenor din acte al vicecampioanei României, care nu participa deloc la antrenamente. 

Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”
ARABIA SAUDITĂ
Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”

Dumitru Dragomir, după declarațiile date de Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB: „Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!”

„Poate este singurul care a cedat ofertei. Nu ştiu. Tot Pintilii este cel care conduce. Charalambous avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu, l-am văzut în poze. Exact poziţia lui Strizu. Este normal să comande ăla care are banii. 

Hai, mă, lăsaţi-mă, cum puteţi să credeţi că el se ocupă. Şi dacă se jură acum pe nu ştiu ce, n-are cum, n-are starea necesară să se oprească Gigi. El a fost învăţat să comande. Nu există, e viaţa lui. Îi iei viaţa? 

Sunt banii lui, munciţi. Charalambous spune astea pentru că nu l-a învăţat nimeni. Cel mai bine ar fi să pui batista pe ţambal: o să vedem ce o să facem, ce o să dregem. Se dă el rotund că face… Face pe dracu’! 

Nu se va face de râs. Eu cred că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace: trebuie să execuţi ordinele patronului. Aşa e în capitalism, mai ales în cel nenorocit, din ultima sută de ani”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

Elias Charalambous, categoric: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici”

„Normal. Asta am discutat prima dată cu clubul. Am zis că de când preiau clubul trebuie să am responsabilitate și să iau deciziile. Dacă nu se putea, nu eram aici. Vreau să fie asta clar! Vreau să vorbesc doar despre fotbal. Sunt din Cipru, mentalitatea este aceeași. Sunt multe lucruri similare.

Am fost în trecut în România și știu multe lucruri. Cred că dăm prea multă atenție... Domnul Becali e o personalitate și spune ce simte. Dar sunt mulți președinți care fac lucruri, dar le fac în liniște și nu știm.

Din ziua în care am venit aici, l-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Mi-a zis că e fericit că sunt la club, să-mi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul, pentru că așa va fi foarte fericit. Asta trebuie să-i dăm înapoi. Iubește echipa și va fi foarte fericit dacă vom câștiga. 

În rest, nu m-a căutat, nu m-a sunat, nu a venit la antrenamente. Lasă antrenorul să-și facă treabă. Am întâlnit o persoană foarte bună. Sunt recunoscător că am făcut-o. 

Nu avem de să vorbim despre asta. Sunt aici pentru a vorbi despre fotbal și asta e cel mai important pentru mine”, a spus Elias Charalambous, duminică, în cadrul unei conferințe de presă. 

Citește și: 

Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”

Detalii despre viitorul lui Nicolo Napoli la FCU Craiova + Adrian Mititelu, avertisment pentru jucători

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  03 Aprilie 2023, 16:20

Da bre Nea Brutărie, exact așa scrie la Biblie, cum spui matale!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Aprilie 2023, 16:12

DD comenteaza cu ura impotriva cipriotului...el da dovada de un subiectivism impins la extrem ,de superficialitate o inspaimantatoare lipsa de discernamant ...este de o nerusinare totala ... Ce este acest atac la persoana ?...il cunoaste asa bine pe jiji ?...jiji vrea sa castige campionatul ...daca i merge bine nu se baga ...lui DD ii scapa miezul problemei ...dar asa este cand bagi in seama toti expiratii ...

roadghost
roadghost  •  03 Aprilie 2023, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează