FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO „Slabă, fraților!” » Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + ce-i prevestește lui Dinamo: „Altfel, nu rămâne în prima ligă”

Dumitru Dragomir / Captură Orange Sport
Dumitru Dragomir / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 13:26 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 18:42

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la GSP Live despre câteva dintre aspectele remarcate la granzi în prima etapă din Superligă. 

Dragomir susține că, dintre toate candidatele la locurile fruntașe, doar prestația FCSB-ului din deplasarea cu FCU Craiova l-a impresionat. În schimb, “Oracolul” n-a părut deloc încântat de evoluția Universității Craiova din partida cu Dinamo, formație pe care n-o vede excelând fără câteva transferuri importante. 

„Mi-a plăcut un singur meci, FCSB cu FCU Craiova (n.r. - câștigat de roș-albaștri cu 3-1). 

CSU a jucat slab, băi fraților (n.r. - 2-0 cu Dinamo). Slab, slab, nu așa! Iar Dinamo n-are echipă, părerea mea e că se vor bate la retrogradare, săracii! Le trebuie doi-trei fotbaliști să rămână în prima ligă. Dar eu l-aș felicita pe Burcă, e un antrenor de viitor”, a spus Dumitru Dragomir, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Dumitru Dragomir: „Șumudică era mai bun decât Bergodi, se potrivea ca o mănușă la Rapid!”

Cât despre situația de la Rapid, echipă preluată de Cristiano Bergodi după o întreagă „telenovelă”, Dragomir crede că: „Șumudică era mai bun decât Bergodi, se potrivea ca o mănușă pentru Rapid”.

Mitică și-a continuat teoria: „Șmudică n-a luat în cosiderare faptul că Șucu e un om serios și nu se dezice de colaboratori. Dar dacă a venit Bergodi, trebuie sprijinit de toată lumea!

Nu a crezut că Daniel Niculae e atât de tare. Eram în concediu în străinătate și mi-a dat Șumudică telefon:« Tăticu, m-a sunat Daniel Niculae și mi-a zis că ne împăcăm. Eu i-am spus: «Uită de asta! Tu nu te duci la Rapid! Bă baiatule, dacă ți-a dat Niculae telefon să-ți spună să vă împăcați, înseamnă că nu vei fi antrenor cât e el la Rapid»”. El era sigur că-l vor pune pe el. 

Dar e greu de lucrat la Rapid! Acolo e o galerie frumoasă, tumultoasă, dar periculoasă”, a încheiat cel poreclit „Corleone”. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”

EXCLUSIV A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”

EXCLUSIV „Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
dandana
dandana  •  24 Iulie 2023, 09:04
Postat de creeperno534 pe 22 Iulie 2023, 22:54

Se fac in continuare transferuri

Man nu cred! Patronul asta în ultimi ani a distrus tot. De ex de ce l-a dat pe Bălașa, sau de ce Vână la ei nu a făcut ceva și la farul dete gol și pasă de gol. Asta arată cât de incompatibili sunt conducători Craiovei. A fost Cîrțu dar a prefere at să-l pupe în fund pe rotaru mințind la noi. Azi spune adevărul, dar prea târziu. Raul este făcut, fani lui l-au înjurat degeaba. Mascota asta de rotaru trebuie îndepărtată imediat și trimisă la steaua. Și asa are abonament la ei. Măcar mititelu a băgat banii, dar nu a avut cap ca era departe. Degeaba se ceartă cu toți, el însăși a desființat echipa certându-se cu toți. Dacă își ținea gura, Craiova era ajutată de Mitică și Sandu. Dar nu, acest *** nu știe decât să vorbească mult și prost

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabonne
gabonne  •  23 Iulie 2023, 00:34

FC OLT Scornicesti(echipa lui Ceausescu).Acest individ a fost presedinte de trista amintire al acestei echipe.Copiii din ziua de azi trebuie sa se uite in gura acestui comunist?ce *** ca inca mai apare un asemenea om

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  22 Iulie 2023, 22:54

Se fac in continuare transferuri

Vezi toate comentariile (13)
Comentează