FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a remarcat 3 fotbaliști din FCSB - FCU Craiova: „A fost de 9, fenomenal!”

FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat desfășurarea partideai. +49   FOTO
FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat desfășurarea partideai.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 22:10 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 22:27

FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat desfășurarea partideai.

„Domnule, rezultatul de 2-2 este obținut de Napoli. I-a încurcat tactic pe cei de la FCSB. Nu a mai câștigat la mijlocul terenului, a fost dominată la centru de olteni. Portarul Popa merită nota 9, a scos fenonemal. 

Iar Vlad, pe care eu l-am lăudat mereu, merită nota 4. Și-a pus zidul prost la gol, și-a dat seama prea târziu cum vine mingea”, și-a început Dumitru Dragomir intervenția de la GSP Live. 

FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs
FCSB - FCU CRAIOVA
FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs

Dumitru Dragomir, după FCSB - FCU Craiova 2-2

„Arbitrul a fost excelent, a condus excelent. Meciul de o factură cam de nota 5, maxim 6. În evidență a ieșit un jucător, poate doi. Cei mai tineri, marile talente Octavian Popescu și Ianis Stoica. 

Cu Octavian este o părere, cred că dispare din joc, nu știe să își refacă potențial fizic. Cu alte cuvinte, nu poate să susțină un efort constant. După un efort, nu poate să susțină imediat alt efort. Dar el are o tehnică, de la Dumitrache n-am văzut altul cu tehnica lui! Priviți câte mingi, câte pase de gol a dat!”, a declarat Dragomir. 

Am senzația cu Edjouma ăsta nu e mai bun decât Oaidă! Oaidă poate să joace și în stânga, și în dreapta. Are cea mai mare capacitate de efort de la FCSB.
- Dumitru Dragomir

VIDEO Entuziasmat de transferul reușit de Becali: „Este obligatoriu să ai un astfel de jucător”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

CSU Craiova aprinde derby-ul cu FCU Craiova » Cum s-a asigurat Rotaru că formația sa va avea mai mulți fani decât rivala din oraș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  07 Februarie 2022, 11:44

Mitica e high ;))

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  07 Februarie 2022, 11:17

Bah nea Mitica,las-o jos ca macane!Popa a luat un gol penibil,printre picioare-dar il lauda *** lui MM(la randul lui ***),ca sa „o dreaga”de ce nu joaca nimic„perlele”in afara cooperativei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  07 Februarie 2022, 09:17

Mitică despre cel mai bun apărător al defunctei fcfcsb, Istvan Kovacs de ce nu spui nimic!?.... Penalty moca, faulturi fluierate invers, totul in defavoarea lui faci cv!?.... Păi se poate sa nu remarci *** gigist!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează