FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu nu regretă că nu a plecat la FCSB: „Ar fi existat repercusiuni” + Ce probleme are la Mediaș

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 12:57

Edi Iordănescu, cel care împlinește astăzi 41 de ani, a vorbit despre decizia de a rămâne la Mediaș, în ciuda ofertei primite de la Gigi Becali.

Antrenorul de la Gaz Metan este convins că a luat cea mai bună hotărâre și nu regretă că nu a semnat cu FCSB, deși a fost dorit insistent de patron.

„Bineînţeles că ar fi fost o etapă importantă în cariera mea. Mai am un an de contract aici, ar fi fost anumite repercusiuni dacă aș fi întrerupt contractul şi nu regret că am rămas”, a spus Edi Iordănescu, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește situația de la Mediaș, Iordănescu jr. trebuie să reconstruiască echipa, având în vedere plecările numeroase. Antrenorul Gazului are un buget limitat cu care trebuie să se descurce și speră că va lua cele mai bune decizii într-un timp cât mai scurt:

„Este o chestie de săptămâni până ieşim din insolvenţă, sperăm să reconstruim echipa. Vom pierde zece jucători, ceea ce e o mare lovitură pentru mine. Mario Rondon şi Luis Aurelio au semnat cu CFR Cluj, ne-am bazat foarte mult pe ei. Caiado a primit ofertă peste posibilităţile noastre financiare şi probabil îl veţi vedea la Hermannstadt. Ivanov va pleca, Yazalde şi Buşu au terminat şi ei contractele. E posibil ca şi Fofana să primească o ofertă.

Vorbim de vreo şase titulari care au bifat majoritatea meciurilor şi încă vreo patru care intrau pe parcurs. Sunt jucători importanţi şi foarte importanţi pe care i-am pierdut. Trebuie să reconstruim, să ne mişcăm repede. N-avem foarte multe avantaje, nu putem da bani la semnătură, comisioane la agenţi cât timp suntem în insolvenţă, oraşul e mic, bani mulţi nu avem”.

VEZI ȘI:

Anghelache a dezvăluit discuțiile cu afaceriști din Golf: „Dăm acești bani, dar ce oferă Dinamo?” » Ce i-a spus Mircea Lucescu despre implicarea la club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2019, 13:39

Caiado si Fofana ar trebui sa ramana...greu fara ei. Nu cred ca mai gasim playmaker mai bun ca Caiado, doar daca se intoarce MARELE ERIC. Iar mijocas de acoperire ca Fofana rar gasesti!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează