FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Emil Grădinescu a ironizat-o pe CSA Steaua, LIVE, chiar în meciul care a adus titlul rivalei FCSB

Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 22:28 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 10:18

FCSB a învins-o pe Farul, scor 2-1, și a câștigat matematic titlul din Superligă. Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii partidei la Prima Sport și Orange Sport, a trimis o „înțepătură” la adresa rivalei CSA Steaua.

Sâmbătă, de la ora 11:00, CSA Steaua a învins-o pe CSM Slatina, scor 2-0, în runda cu numărul 5 din play-out-ul ligii secunde. La meci, pe arena din Ghencea, au asistat 1.117 spectatori. A fost numărul oficial anunțat de organizatori.

Emil Grădinescu, ironie la adresa celor de la CSA Steaua

Emil Grădinescu a ironizat asistența chiar în timp ce comenta meciul FCSB - Farul, la Prima Sport 1 și Orange Sport 1: „Azi, pe stadionul Steaua, au fost OFICIAL 30.137 de scaune goale (1.117 spectatori anunțați”.

+45 FOTO

La derby-ul de titlu dintre FCSB și Farul au asistat aproape 30.000 de spectatori. Aceștia au declanșat petrecerea încă din minutul 70, când jocul curgea evident în beneficiul favoriților.

Relație tensionată între Emil Grădinescu și fanii Stelei

Între suporterii formației „militare” și Emil Grădinescu este un conflict mocnit de ani buni. În 2021, fanii au trimis mai multe petiții către CNA, cerând ca omul de televiziune să nu o mai numească „Steaua” pe FCSB.

Te umflă râsul când citești plângerea, serios! M-au sunat mulți prieteni, amici, care exact așa mi-au zis: că nu s-au mai amuzat de multă vreme atât de tare cum au făcut-o când au văzut ce reclamație fac cei de la CSA Steaua. Conținutul reclamației e produsul unor minți prea înfierbântate. Orice om de bună-credință realizează că ceea ce se invocă în ea sunt doar aberații.
- Emil Grădinescu, comentator sportiv

Citește și alte știri de la FCSB - Farul:

FCSB dă lovitura! Pariul lui Gigi Becali și Mihai Stoica e pregătit de preliminariile Ligii Campionilor
FCSB - FARUL
FCSB dă lovitura! Pariul lui Gigi Becali și Mihai Stoica e pregătit de preliminariile Ligii Campionilor
Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia
FCSB - Farul
Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (56)
manx
manx  •  29 Aprilie 2024, 23:17
Postat de k.lyon80 pe 28 Aprilie 2024, 02:55

Sunteti orea mici si putini sa va luam in seama! Steaua nu a retrogradat niciodata! Cel putin nu echipa aia oe care o sustin din 1985! Restul… voi astia frustrati.. prea mici si orea putini oentru milioane de auporteri pentru o singura echipa! STEAUA BUCURESTI(FCSB) echipa care nu a retrogradat niciodata!

Sincer, nu stiu la care mesaj ai raspuns. M-ai facut curios.

concret
concret  •  28 Aprilie 2024, 18:38
Postat de FlashGordon pe 28 Aprilie 2024, 13:20

pai karma nu iarta pe vitanul tau bazresti de aia traiti umilinte inumane in timp ce Steaua din liga 1 sarbatoreste titlu cu numarul 27.

nu exista steaua in Liga 1. Steaua a jucat ieri in Ghencea, in Liga a 2-a. *** nu are nimic de a face cu steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JohnParpalache
JohnParpalache  •  28 Aprilie 2024, 15:22

Bai fraților!Io când il vad pe Gradinescu ala,parca vad un *** in carare bah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează