FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU LA DUBLU

Eroii “cîinilor” explică

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Bratu şi Dănciulescu povestesc în detaliu trăirile din derby.

Bratu şi Dănciulescu au fost gurile de foc ale roş-albilor în derby. Bratu i-a pasat lui “Dan­­ciu”, care a scos penalty, iar pri­­­mul a deschis scorul. Apoi, cursă a lui Bratu pe stînga, pasă decisivă la marginea careului mic şi Corbu’ a lovit letal. Ieri, cei doi au retrăit mo­men­tele de glorie şi şi-au povestit tră­irile din timpul şi de după vic­torie.

- Cum te simţi la o zi după succes?
Bratu: – Împlinit.
Dănciulescu: – Împlinit. A zis şi Bratone la fel? Eee, se vede că sîntem colegi în atac şi dăm goluri împreună pentru Dinamo.

- Ce înseamnă un gol în marele derby?
Bratu: – Inexplicabil în cu­vinte. Fantastic! Fabulos! Iar pentru mine golul împotriva Stelei, deşi din penalty, este mai im­portant decît toate celelalte 16 din acest sezon, decît cel cu Lazio sau cele cu Rapid şi Craiova. Vreau să dedic golul soţiei, Andreea, fetiţei mele, Melissa, căruia tati o să-i arate în cîţiva ani cum băteam Steaua, suporterilor, pe care cred că i-am făcut fericiţi, dar şi celor care s-au îndoit de victoria noastră.
Dănciulescu: – Ne-au durut sus­piciunile dinaintea derby-ului, am avut o dorinţă extraordinară să marchez.

- De ce v-aţi manifestat special după gol?
Bratu: – Mitralierea ad­ver­sa­rului a fost o descătuşare. De fapt, prin acel gest am vrut să arăt că-i apăr pe toţi dinamoviştii a căror onoare a fost pusă la îndoială, dar şi faptul că sînt şi sînt mîn­dru de acest lucru. Iar apoi le-am arătat tabela steliş­tilor... Păi, ce rost mai avea la sco­rul ăla să mai ră­mînă în stadion?
Dănciulescu: – Am arătat tricoul fanilor întrucît eram fericit că am marcat împotriva rivalei de moarte şi am demonstrat încă o dată că sînt profesionist. Chiar dacă familia Lăcătuş este a doua familie pentru mine şi-mi pare rău pentru naşii mei. Destinul cred că m-a ales să dau tocmai eu gol. Însă am fost întotdeauna învăţat să muncesc pentru a reuşi în viaţă.

- Cine ai vrea să cîştige titlul miercuri, CFR Cluj sau Steaua?
Bratu: – Am jucat pentru noi, nu pentru altcineva, am avut un or­goliu de apărat, dar sperăm să cîştige CFR titlul.
Dănciulescu: – Eu îmi doresc să joc miercuri la Arad şi să ies gol­geter. Atît . Nu-mi pasă cine iese cam­­­pioană.
- E frustrant pentru voi acum, după ce aţi învins Rapid şi Stea­ua, să realizaţi că nu cîştigaţi nici un trofeu?
Bratu: – Am dovedit că pu­tem, că sîntem puternici, iar la anul pe vremea asta poate vom ce­le­bra noi titlul cu numărul 19. Forţă a­vem, vom reuşi dacă rămînem uniţi.
Dănciulescu: – Calitate e, for­­ţa grupului există, să fie linişte şi sezonul viitor vom mai adăuga un trofeu în palmaresul clubului.

Trică vrea BD la Euro

Golgeterul CFR-ului, Eugen Trică, spune că nu s-a îndoit ni­cio­dată de corectitudinea derby-ului din Ştefan cel Mare: “Am jucat în 12-13 astfel de meciuri pentru Steaua. Doamne, ce orgolii sînt! Este pentru prima oară cînd am ţinut cu Di­na­mo, am fost un «cîine» adevărat. Dăn­ciulescu şi Bratu ar trebui să urce în avionul pentru Euro. Sînt cei mai buni ata­canţi din România şi ar fi cea mai mare nedreptate să nu fie luaţi la lot. Ei sînt capabili să aducă punc­tele necesare calificării din grupe”.

Au sucit minţile scouterilor!

Emisari ai echipelor Feyernoord, Beşiktaş, Olympiakos, AEK Atena, PSV Eindhoven, Catania şi Trabzonspor au urmărit derby-ul din Ştefan cel Mare, iar Bratu şi Dănciulescu le-au luat ochii. Feyernoord, BJK şi Oly s-au interesat de preţul lui Bratu, pe care dinamoviştii îl consideră, momentan, netransferabil. Însă dacă vor oferi 1 milion de euro, e greu de crezut că roş-albii nu-i vor permite atacantului de 28 de ani să plece.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat convocările preliminare pentru „dubla” cu Cipru și Lituania » O mare surpriză: prima selecție la națională
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat convocările preliminare pentru „dubla” cu Cipru și Lituania » O mare surpriză: prima selecție la națională
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
 •  06 Mai 2008, 12:58

un lucru e tare interesant; toti jucatorii intrebati de reporteri de vreo realizare, amintesc de vreun gol sau ratare dintr-un meci cu steaua... dupa care spun ca steaua e echipa slaba, ca nu merita,bal,bal,bal...pai mai marzafoilor, daca e slaba steaua, de ce amintiti mereu de ea? inseamna ca voi sunteti praf de copt, daca mereu va raportati la o echipa atat de slaba, pentru a va lauda cu vreun nenorocit de gol din viata voastra de cacao,sau de ciocanari de cartier!

 •  06 Mai 2008, 12:21

Stii care e prostia romaneasca, Steaua a scos ani de zile fotbalul din anonimat, borcica daca era destept le spunea colegilor din echipa sa joace onest si sa faca egal,prostia asta ii va costa scump, la anul Steaua va face achizitii fara margini care vor culmina cu victorii la 0 in toate meciurile!, prostia voastra este fara margini, ati luat spaga de la cfr,bani manjiti acei blatisti care meci de meci au facut si vor face asta, in loc sa cumpere jucatori din camp puternice, FORZA STEAUA!

 •  06 Mai 2008, 12:08

....sincer ..nu vad rostu' acestui articol ...in conditiile 'n care bratu marcheaza de 4 (patru ori) in ultimele 3 partide ale lui Dinamo (craiova/rapid/steaua) ... + alte doua pase decisive ...va garantez ca nici macar lacomu' de cristi borcea nu 'l va da pe 'un milion!:) ...asa ca... inlaturati orice suspiciune de 'acest gen!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează