FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Neagoe, după egalul din Gruia: „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat egalul dintre olteni și CFR Cluj, scor 1-1, din play-off-ul Superligii. +5   FOTO
Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat egalul dintre olteni și CFR Cluj, scor 1-1, din play-off-ul Superligii.

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 23:37 / Actualizat luni, 08 mai 2023 00:01

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat egalul dintre olteni și CFR Cluj, scor 1-1, din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul grupării din Bănie crede că formația pe care o pregătește ar fi trebuit să plece acasă cu toate cele 3 puncte. De asemenea, Neagoe a criticat arbitrajul lui Radu Petrescu, care s-a grăbit să-l elimine pe Andrei Ivan în prima parte a meciului. 

CFR Cluj - CSU Craiova, comentat live de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu
CFR Cluj - CSU Craiova
CFR Cluj - CSU Craiova, comentat live de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu

Eugen Neagoe, după CFR Cluj - CSU Craiova: „Cred că meritam să câștigăm cele 3 puncte” 

„Sunt dezamăgit de rezultat. Consider că meritam să câștigăm toate cele 3 puncte, chiar dacă prima repriză a fost una echilibrată, în care nu am avut ocazii nici noi, nici cei de la CFR Cluj. 

A doua repriză a fost mult mai bună. Ne-am creat vreo 4 ocazii mari de a marca spre finalul jocului. În ultimele noastre partide, cel mai bun om al meciului a fost portarul echipei adverse. 

Noi am dominat, am avut o posesie mai bună decât ei. Am avut 20 de șuturi spre poartă și 5 pe poartă, iar ei 13 la poartă și 3 pe poartă, dar până la urmă contează rezultatul. Așa s-a întâmplat și în meciul cu FCSB, când ei au câștigat dintr-un șut”, a declarat Eugen Neagoe, la Prima Sport. 

Eugen Neagoe: „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”

Întrebat dacă este mulțumit de arbitrajul de duminică seară, contestat vehement de cei de la CFR Clluj, care cred că Ivan trebuia eliminat, Neagoe a spus: „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj. 

Nu cred că poți să faci așa ceva în cazul lui Ivan, să-i arăți imediat cartonaș roșu. Același arbitru a făcut la fel și cu Rapid. Ne-a speriat cu cartonașele roșii. Mai ușor, avem probleme cu inima, nu lasați așa ușor echipa în 10 oameni!

Eu nu am făcut campanie la TV când Andrea Compagno trebuia să fie eliminat în minutul 30. Am bătut atâta drum să jucăm fotbal, să ne batem cu campioana României”, a mai spus Neagoe. 

Farul a câștigat fără drept de apel cu rapid, o echipă bună. Noi trebuie să ne refacem cât mai rapid. I-am scos pe Koljic și Roguljic, pentru că aveau probleme medicale. Sper să-i avem meciul viitor, să reintre și Silva, îl vom avea valid și pe Alex Crețu.

-Eugen Neagoe

Citește și: 

Rezultat perfect pentru FCSB în lupta pentru titlu cu Farul! Cum profită „roș-albaștrii” de egalul dintre CFR și Craiova

„Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm!”» Andrei Ivan a luat cuvântul, după golul cu CFR + cum comentează acum penalty-ul ratat cu FCSB

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
suporterucv
suporterucv  •  08 Mai 2023, 15:17

Esti de-a dreptul penibil bai Nea Goe !! Lasa vaicarelile si bate si tu pe cineva de deasupra ta in clasament !! Victoriile se obtin cu goluri nu cu ocazii ...n-ai invatat chestia asta nici pana acum ??

Ioano13
Ioano13  •  08 Mai 2023, 12:39

Eu propun ca echipele care joaca împotriva echipelor antrenate de Neagoe sa joace fără portar. Neagoe tot acuza ca pierd puncte din cauza portarilor echipelor adverse. Apoi, asa cum mulți au constatat, cum a fost dezavantajat de arbitru, dacă decizia eliminării lui Ivan a fost revocată? Abia acum, vad adevărată față a acestui "Ancelotti"! PS. Neagoe ești jenant de ilogic, pe alocuri primitiv.

canad
canad  •  08 Mai 2023, 09:17
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 Mai 2023, 08:42

Din ce a zis acest antrenor, eu tot nu vad de ce sunt ei dezavantajati de arbitru?????

daca CFR primea penaltiul, arbitrul il scotea afara pe Ivan deci nu mai aveau gol -- atunci oare acelasi discurs de doi bani? nu cred

Vezi toate comentariile (12)
Comentează