FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe: „Statistic e puțin probabil să ia titlul CS U! Are 5 înfrângeri cu FCSB și CFR”

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 17:54

Mereu printre favorite, niciodată triumfătoare. Este situația de la CS U Craiova, formație pe care Eugen Neagoe n-o vede campioană nici în acest an. Cele 5 înfrângeri cu FCSB și CFR în tot atâtea meciuri crede că sunt argumentul cel mai puternic pentru a spune asta

Eugen Neagoe a fost pe teren la ultimul titlu câștigat de Universitatea Craiova. Se întâmpla în 1991, iar acum recunoaște că e dezamăgit că au trecut atât de mulți ani fără ca vreo echipă din Oltenia să readucă trofeul suprem în Craiova: „Nu mi-am imaginat că vor trece atâția ani fără titlu la Craiova. Și probabil că vor mai trece. E puțin pentru acest oraș, pentru oamenii care iubesc Universitatea. Toți cei care au condus clubul au avut partea lor de vină. Unii mai mare, alții mai mică”. 

Neagoe: „A pierdut toate meciurile cu contracandidatele” 

Tehnicianul de 52 de ani e de părere că șansele celor de la CS U Craiova la titlu sunt mici. Iar ca argument are "directele" cu FCSB și CFR Cluj, 5 meciuri din care oltenii n-au luat niciun punct și au marcat o singură dată.

„Am jucat mulți ani la Craiova. Nouă ani sunt mulți. N-am fost niciodată tipul de jucător care să-și dea mult cu părerea despre echipa la care a crescut și a jucat atâția ani. Am evitat. Pentru suporteri ar fi important orice trofeu. Șanse la titlu teoretice sunt, Cupa nu pot să o mai câștige. Pe noi ne omoară practica, Craiova a jucat 5 meciuri contra FCSB-ului și CFR-ului. Le-a pierdut pe toate. Au mai rămas 3, pe care trebuie să le câștige. Mi se pare destul de greu să bată de două ori CFR și o dată FCSB. Statistic e puțin probabil. A marcat un gol și a primit 11. Ceea ce face destul de greu de crezut că acum îi pot călca în picioare". 

Neagoe: „Se fac greșeli”

Pentru fostul atacant al Craiovei e greu de explicat de ce echipa nu reușește să atingă locul 1, mai ales că oltenii se bucură de unul dintre cele mai mari bugete din Liga 1, un public numeros și condiții de antrenamente dintre cele mai moderne.

„E clar că se fac greșeli. Ai condiții foarte bun, un buget bun și termini tot pe locul 3. E clar că sunt greșeli. Se fac greșeli. Dacă nu se făceau, luau titlul. Nu știu cine le face, dar s-au făcut", a conchis Neagoe. 

3este locul ocupat de CS U Craiova, cu 26 de puncte, la egalitate cu FCSB și cu 4 puncte în urma CFR-ului

„Mai intervine o problemă. Se va juca fără suporteri, iar eu știu ce înseamnă la Craiova să ai în spate zeci de mii de suporteri. Să te ajute și să te împingă de la spate. Acum adversarii nu vor mai avea presiune. Nici arbitrii. E un mare dezavantaj pentru Craiova”
- Eugen Neagoe, fost fotbalist la Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatae Craiova:

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe, fost campion cu Universitatea Craiova, dă verdictul: „Steaua 86, peste Craiova Maxima”

EXCLUSIV Poveștile „Craiovei Maxima”, golul contra lui Mourinho și dragostea oltenilor pentru „Știința”: „Stăteau 15.000 de oameni la porți și aveam 40.000 în tribune”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
suporterucv
suporterucv  •  27 Mai 2020, 19:49

Are dreptate Neagoe. Cat timp nu reusesti sa le bati pe cele doua (CFR si FCSB), macar pe teren propriu, titlul ramane doar un vis, nu si obiectiv !! Si multi suporteri stiu asta !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează