FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVAMAXIMA.RO

Eugen Trică: "Da, vin la Craiova!"

Eugen Trica
Eugen Trica

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Mijlocaşul oltean Eugen Trică urmează să semneze azi cu Ştiinţa un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul

Eugen Trică e la un pas să revină în Bănie după un deceniu! Fotbalistul de 33 de ani şi-a reziliat ieri contractul cu CFR Cluj, iar azi se va prezenta la Craiova pentru a negocia cu Adrian Mititelu. "Da, vin la Craiova! Încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Universitatea este prioritatea mea în acest moment. Cred că voi fi bine primit de suporterii olteni, nu văd de ce n-ar fi aşa", a precizat Eugen. În lotul Craiovei nu se regăseşte în acest moment nici un fotbalist de profilul fostului "decar" al Clujului, care să îndeplinească sarcinile unui coordonator de joc veritabil.

Trică este un produs sută la sută al Centrului de copii şi juniori al Universităţii. Înainte să ajungă la Steaua, Litex Lovech, Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, CFR şi Anorthosis, mijlocaşul a evoluat timp de 5 sezoane la Craiova (1994-1999), echipă la care a şi debutat în Liga I. Ar fi cel de-al treilea transfer al Ştiinţei în această vară, după atacantul Vali Badea şi fundaşul stînga Josip Misici, aduşi tot liber de contract.

14 goluri în 91 de meciuri a marcat Trică pentru Universitatea, în Liga I

"Transferul meu la Craiova nu depinde de venirea lui Victor Piţurcă"
EUGEN TRICĂ, mijlocaş

Dănănae e out 5 luni, Găman - o lună
Ştiinţa a pierdut pentru mult timp două piese grele din defensivă: Dănănae (foto) lipseşte tot restul turului, Găman va sta departe de gazon între 15 şi 30 de zile! Accidentat pe 12 august, în amicalul Ungaria - România (0-1), fundaşul dreapta s-a prezentat ieri pentru consult la clinica doctorului Pompiliu Popescu de la Bucureşti.

Fotbalistul care azi împlineşte 24 de ani a aflat că trebuie să se opereze la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept, urmînd să revină abia în primăvară pe gazon! Găman s-a lovit după 25 de minute din meciul Craiovei de la Braşov. Primul diagnostic a fost întindere, fundaşul central primind repaus două săptămîni. Valerică este însă suspect de ruptură musculară, caz în care ar lua o pauză de o lună!

ULTIMELE NOUTĂŢI
>> Florin Costea s-a prezentat de ieri la antrenamente. El va urma un program special pentru a remonta pînă la meciul cu Bistriţa zilele pierdute de pregătire.
>> Azi se pun în vînzare biletele cu Bistriţa. Tichetele se vor găsi la casele de la stadion şi la sediul clubului la următoarele preţuri: 20 lei - peluze; 30 lei - tribuna a II-a, 40 lei - tribuna I, 50 lei - tribuna 0.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
 •  26 August 2009, 11:45

pro trica

 •  26 August 2009, 11:28

Fratilor Trica si Costea o sa sparga campionatul anul asta si pe langa Trica o sa creasca si Mihai Costea asa toata lumea va fi fericita! Hai sa-l incurajam pe Trica si pe baietii de la Craiova si poate anul asta ne calificam in europa!

suceava64
suceava64  •  26 August 2009, 11:15

E bine atat pentru trica cat si pentru craiova.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează