FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIȚA

EXCLUSIV Aproape de tragedie! Jean Pădureanu a căzut pe scări și a fost transportat de urgență la spital!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 10:59

În această dimineață, Jean Pădureanu a căzut pe scara interioară a apartamentului în care locuiește în Bistrița.

Fostul președinte al Gloriei a fost dus de urgență la spitalul din Bistrița, acolo unde i s-a pus un guler cervical și a fost supus unui set extins de analize. În aceste momente, medicii îi fac un examen tomograf ca să vadă dacă sînt leziuni interne. Pădureanu s-a plîns brancardierilor care l-au adus că simte o durere foarte mare.

În vîrstă de 79 de ani, Jean Pădureanu abia a fost eliberat condiționat de la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost închis în Dosarul Transferurilor.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  21 Iunie 2015, 08:25

nu, că el vrea afară! de când a intrat, încearcă toate șmecheriile și văicărelile ca să scape. doar că acolo, la mititica, nu a căzut. îl trăgea ața la scara interioară!... îi dorim ani mulți, cu puțină minte și deloc mișcare - poate că va pricepe, în cele din urmă, că banii nu garantează fericirea.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  21 Iunie 2015, 01:34

***, NU PUTEAI SA TACI DIN GURA CU REVENITUL IN FOTBAL SI SA TI VEZI DE BATRANETILE MATA? ATI FACUT DESTUL RAU PANA ACU...LASATI I SI P AIA TINERI SA INCERCE , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  21 Iunie 2015, 01:26

cu tot raul si binele facut in fotbalul romanesc asta merita un arest la domiciliu ,la varsta lui ...daca Udrea nu suporta detentia asta putea?tara de doi lei ,de fapt nu tara ,oamenii care o populeaza!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează