FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Botoșani, gata să facă un transfer important! Ofertă de 500.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2021 12:07 / Actualizat joi, 11 martie 2021 12:11

Atacantul Hamidou Keyta (26 de ani), al cărui contract cu FC Botoșani expiră în vară, e în tratative avansate cu mai multe echipe din prima ligă japoneză, printre care FC Tokyo (locul 9) și Yokohama (10). 

De tratativele pentru jucătorul francez, al treilea golgeter al Ligii 1, cu 13 reușite, se ocupă impresarul Florin Vulturar. Surse apropiate clubului moldav susțin că asiaticii ar fi dispuși să dea 500.000 de euro pentru jucător, cu condiția să vină de acum, pentru că săptămâna viitoare se închide perioada de transferări în Japonia.

Keyta a fugit din cantonament în Turcia în ianuarie

Keyta e în relații destul de încordate cu conducerea celor de la Boroșani, după ce în ianuarie a încercat să forțeze un transfer în Turcia, la Denizlispor, fugind din cantonament înaintea partidei de campionat cu FC Argeș. Turcii ofereau atunci 300.000 de euro, însă FC Botoșani nu a fost de acord.

Revenit între timp la echipă, Keyta a mai înscris de atunci de 4 ori, însă e tot cu gândul la plecare. 

Finanțatorul Valeriu Iftime spune că „nu știu nimic de nicio ofertă din Japonia, dar Keyta nu prea vorbește cu noi, că e la final de contract. Ar fi bine dacă ar fi o așa ofertă, i-aș da și o legătură de busuioc să plece pe banii ăștia în Japonia. E un jucător bun, cu calități, dar în ultimul timp am observat că nu prea mai pune osul, nu mai trage pentru echipă, ci doar pentru el. Așa e cu jucătorii aflați la final de contracte, nu mai sunt cu gândul la clubul lor, ci doar la transfer. Nu știu dacă Marius Croitorul chiar mai putea conta cu adevărat pe Keyta".

700.000 de euroeste cota de piață a lui Amiodou Keyta, conform transfermarkt. com

VIDEO Cum vrea Iftime să oprească revolta din vestiarul lui Botoșani „Există nemulțumiți! Cei care nu joacă sunt nervoși!”

Citește mai multe știri despre FC Botoșani

EXCLUSIV Valeriu Iftime, ofertat să preia un alt club din Liga 1: „Era vorba să vină și Porumboiu. M-am gândit la altă echipă”

EXCLUSIV Un patron din Liga 1 nu și-a menajat antrenorul după ce a făcut scandal în timpul unui meci: „Făcea «ham, ham» ca un câine dresat să muște”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fără precedent! Gigi Becali, făcut PRAF de Nelu Varga: „Îi spun doar atât: «Oprește-te!». E patronul unui club unde domnesc anomaliile”
Superliga
Fără precedent! Gigi Becali, făcut PRAF de Nelu Varga: „Îi spun doar atât: «Oprește-te!». E patronul unui club unde domnesc anomaliile”
„Să fie deportați în Siberia!” » Luptătoarea vicecampioană olimpică, declarații deplasate după rezultatele parțiale de la referendumul din Republica Moldova
Diverse
„Să fie deportați în Siberia!” » Luptătoarea vicecampioană olimpică, declarații deplasate după rezultatele parțiale de la referendumul din Republica Moldova
Gigi Becali nu se dezminte! A intrat în direct și a anunțat echipa de start pentru meciul cu Rangers: „Nu sunt și ei jucători?”
Superliga
Gigi Becali nu se dezminte! A intrat în direct și a anunțat echipa de start pentru meciul cu Rangers: „Nu sunt și ei jucători?”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (4)
rhcp_47
rhcp_47  •  11 Martie 2021, 14:13

*** n-are nevoie de el, oricum fac iar act de prezenta in play-off, vor juca pe bune doar cu CFR si Universitatea, ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  11 Martie 2021, 13:40

Daca ar fi fost un super atacant, a se vedea ca a dormit pe teren in ultimele meciuri jucate de Botosani cu Aradul, FCSB si Craiova, ar fi meritat cateva sute de mii de euro, dar nu atata cat cica ar oferi disperatii de japonezi. Nu m-ar mira ca ca ”pontul” cu japonezii sa fi dat de catre finantatorul moldav ori impresarul jucatorului in incercarea de a face o manevra financiară !

bodystyle74
bodystyle74  •  11 Martie 2021, 12:29

Pai cand a fugit, chipurile la turci ,iftime zicea ca gata ,transferul s-a facut pt 300k. Turcii l-au alergat o saptamana dupa care i-au dat liber. Inainte de botosani a fost si la viitorul 6 luni unde hagi i-a dat cu flit. Cum sa ofere asiatici 500k cand in 3 luni ramane liber? In acest moment el poate negocia cu alta echipa ca a intrat in ultimele 6 luni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează