FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarație care îi va înfuria pe mulți: „Au trecut 20 de ani de la moartea lui Hîldan și vedem același circ! Nu înțeleg marketingul ăsta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 21:00 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 21:24

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid și Dinamo, Dănuț Lupu a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Lupu nu este de acord cu strategia lui Dinamo în ceea ce privește acțiunile care-l au în prim-plan pe regretatul Cătălin Hîldan. „Dinamo n-a ajutat niciun jucător, decât pe - Dumnezeu să-l ierte! -, Cătălin Hîldan, pe care l-au făcut martir. Nu e singurul fotbalist care a murit în fotbal. N-am nimic cu el, am jucat cu el, un copil extraordinar, dar ceea ce fac ei din acea moarte a copilului mie nu mi se pare în regulă. Dinamo a avut jucători mult mai mari pe care nu i-a respectat niciodată! Acum trebuie să murim toți pe stadion ca Dinamo să-și aducă aminte și de noi? Se exagerează! Au trecut 20 de ani și vedem același circ. Înțeleg, dar eu nu înțeleg marketingul ăsta...", a spus Lupu.

Dinamo a rămas în sufletul meu și i-am spus lui nea Mircea mereu când eram la Rapid să nu bage să joc cu Dinamo, că nu vreau să joc. Zicea nu, nu, și mă băga mereu. Nea Mircea mi-a dat multe lecții de viață pe care n-o să le uit niciodată.
Dănuț Lupu, fost internațional

Cătălin Hîldan, dispariție prematură în urmă cu 20 de ani

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din „Peluza Cătălin Hîldan” cântă la fiecare meci în memoria celui supranumit "Unicul Căpitan". Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Acesta a avut și 8 convocări pe echipa națională, pentru care a marcat un gol.

+42 FOTO

Lupu a câștigat trofee cu Dinamo și cu Rapid, dar acum și-a manifestat simpatia. "Unde mă simt mai apropiat? Am spus-o mereu. Prima mamă, chiar dacă mai pleacă de-acasă, rămâne mamă. Sunt dinamovist, dar cum am fost iubit la Rapid, n-am fost niciodată la Dinamo", a spus Lupu.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DĂNUȚ LUPU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Tun financiar dat de Cristi Chivu! Suma fabuloasă încasată pe vila din Corbeanca: profit URIAȘ!

EXCLUSIV ȘOCANT! Fotbalistul cu 60 de meciuri în Liga 1 a recunoscut abia acum: „Nu văd nimic cu ochiul drept. Întuneric! De-aia m-a și refuzat Dinamo”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  15 Octombrie 2020, 10:16

Este simplu răspunsul, asa au procedat alte cluburi pe afara, u denumit peluza după cel decedat și tot tacamul, iar ce au alții trebuie să avem și noi..

fcd18
fcd18  •  15 Octombrie 2020, 01:18
Postat de Robert Popa pe 14 Octombrie 2020, 23:38

Buna.Eu in primul rand nu inteleg de ce il vad pe Lupu comentand in ultimul timp depre si contra celor de la Dinamo.Dupa cate stiu el nu a fost un mare fotbalist ci doar a facut parte din acea echipa de aur a lui Dinamo.Ar trebui sa-si vada de treburile sale(pahare) si daca nu are vreun interes contra celor de la Dinamo sa se lase de comentarii.

Comenteaza asa cum comenta si anti-negoita pana sa il aduca ala in club. Daca-i dau spaniolii de un Riesling, imediat sare in barca lor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  15 Octombrie 2020, 01:05

DDB!???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează