FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO » Pace și voie bună în "Ștefan cel Mare" » Gnohere: ”Sunt fericit la Dinamo și sper ca jucătorii și antrenorul să se bazeze pe mine”

foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2016 16:00

Dinamo și-a recuperat golgeterul! Harlem Gnohere a regăsit drumul spre București, s-a alăturat echipei, după o ședință cu conducerea în care a dialogat pe tema întârzierii la pregătiri.

Jucătorul a ținut să precizeze pentru Gazeta Sporturilor: "Eu n-am vorbit cu niciun ziarist în și din Franța pentru a mă referi la echipa mea.

Niciodată, dar niciodată, n-am spus că vreau să plec de la Dinamo! Sunt mulțumit de situația mea de la club, mă simt fericit aici și n-am ce să reproșez echipei sau grupării. Am primit mereu banii la timp, oamenii s-au purtat extraordinar cu mine, iar suporterii mă iubesc".

Atacantul le-a transmis șefilor că a fost bolnav, de aceea n-a putut ajunge la timp la reunire. Conducerea l-a iertat, însă Ioan Andone nu! Astfel, pentru a nu se crea precedente, "Bizonul" va primi o sancțiune financiară. 

Ziariștii de la Journal de Dimanche au publicat săptămâna trecută un material intitulat "Călătorie în capcanele României", în care fotbaliștii francezi din Liga 1 au povestit diverse experiențe. Iar "Bizonul" a declarat: "Am primit oferte din Qatar, Arabia Saudită și China cu salariu de 10 ori mai mare. Dar președintele a refuzat: cere un milion de euro pe mine, deși eu am venit gratis".

Francezul a comentat vizavi de un eventual transfer al său: "Am fost golgeterul lui Dinamo sezonul trecut și sper ca și în acest an echipa să se bazeze pe mine. Și colegii, și noul antrenor. Am înțeles că Ioan Andone are multă experiență și că e dinamovist. De plecat o voi face doar dacă apare o ofertă bună pentru club și pentru mine",  a mai adăugat fotbalistul pentru GSP.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (14)
251809008486653
Ghita Ghee  •  15 Iunie 2016, 10:52

Multa *** jurnalisti ***slugile ciobanului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  15 Iunie 2016, 07:23
Postat de alcaponne112 pe 14 Iunie 2016, 17:43

Jucatorii sunt platiti la timp,tratati cu respect si avem cei mai frumosi fani din Romania. Doar presa inventeaza scandaluri la Dinamo ca sa ne destabilizeze! Toti jucatorii vor sa vina sau sa ramana la Dinamo! Iubim Dinamo!!! Nimeni nu ne doboara!!

da esti nebun, toti vor sa vina, e bataie pe voi =)))))

dogbv
dogbv  •  14 Iunie 2016, 17:09
Postat de gsp oficial pe 14 Iunie 2016, 17:39

@1745flo - Nu ai dreptate. Aici ai articolul din presa franceză în care Gnohere spune că a avut oferte din China, Arabia Saudită, Qatar, dar nu a fost lăsat de conducere să plece pentru că s-a cerut o sumă foarte mare pe el. Să vedem dacă tu ai puterea să recunoști că ai greșit. http://www.lejdd.fr/Sport/Football/Ces-footballeurs-francais-dans-le-traquenard-du-championnat-roumain-789079

Bine ca ati luat din articol numai partea care ati crezut ca va produce can-can!!! De ce n-ati scos o polemica si la FCSB, cu Tade si Becali in prim plan?? Cu Tade care a ramas in urma cu ratele la banca... Sunteti penibili! Gazetari de copy-paste din presa straina! Nimic original in articole! Nimic informativ. Doar can-can, disensiuni, polemici!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează