FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO.

DINAMO EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a iertat pe nimeni: „Ioan Andone vorbește pe lângă subiect!” + „Pretenții și intoxicări de la spanioli”

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo
Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 14:20

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre tratativele pentru vânzarea clubului și a reacționat vehement după ce avocatul Toni Curea a spus că grupul de investiții din Spania, condus de Herminio Menendez, i-a dat termen până luni pentru a accepta oferta și că virează 10 milioane de euro în 30 de zile.

Negoiță l-a criticat pe Ioan Andone, cerându-i să garanteze el pentru spanioli, și a dat detalii de la negocierile cu fondul de investiții, făcând acuzații dure. Fostul antrenor a spus recent că ibericii au acceptat toate condițiile lui Negoiță.

Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire. Ce va fi e greu de anticipat. Eu îmi doresc tot mai mult ca ei să preia frâiele. Le-am zis «Eu vă cedez Dinamo și voi negociați cu cine vreți». 

În ultima vreme au fost negocieri forțate din parte părții spaniole conduse de Menendez. Chipurile au fost negocieri. Ajunsesem la un acord. Noi le-am trimis ceva, ei ne-au dat înapoi altceva. Joi le-am zis fanilor ce mi-au trimis spaniolii. Dacă suporterii sunt de acord cu propunerea lor și acceptă condițiile, eu le dau Dinamo. 

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.RO.

Ionuț Negoiță: „Ioan Andone să garantez cu bunurile lui”

„Dacă Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi». 

De-a lungul timpului am vorbit cu diverși oameni de afaceri interesați să preia Dinamo. Vedeam niște chipuri pe FaceTime, știam cu cine vorbesc. Acum nu am văzut nicio figură, niciun extras de cont.

Le-am zis spaniolilor, când era problema legată de licență: «Oameni buni, puneți 50.000 de euro». Dacă veți cumpăra Dinamo va fi ca și cum vă împrumutați pe voi. Dacă nu, facem un act prin care să luați banii înapoi când clubul primește drepturile TV. Ne-au refuzat. În rest, sunt vocali și spun că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Dar suporterii vor decide acum. În conducerea DDB există un avocat foarte bun, de la o casă de avocatură din primele trei în România.

Mi se pare haios ce au spus spaniolii, că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Păi, dacă ești persoană fizică, nu mai mănânci în alea 30 de zile? În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?”, a adăugat Negoiță.

Partea spaniolă care dorește să cumpere Dinamo spune că a acceptat condițiile puse de Ionuț Negoiță

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gest emoționant pentru Dinamo! Un nou „acționar” în programul DDB: „Face asta dincolo de viață și dincolo de moarte”

EXCLUSIV De ce Lukas Skovajsa n-a fost primit la Săftica + Ce reguli a impus Adrian Mihalcea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (192)
2036290743290484
Ion Marin  •  18 Mai 2020, 10:16

si a zis ca ar da si el bani pentru clubul lui de suflet , dar nu i a cerut nimeni.Ma gandesc , ca daca un om cu venituri modeste ar vrea sa ajute clubul, ma gandesc ca M.Lucescu si Ion Tiriac , Badea, Borcea si altii ,care s putrezi de bani , in acest proiect , va da fiecare cate un milion de euro , la ce avere au si la cat au primit ei de la acest club.Dar cred ca e aceeasi situtie cu pensionarul , nu le-a cerut nimeni bani ca dadeau chiar mai mult , pentru ca ei au primit un nume si au fost platiti CA NISTE NABABI de Clubul Dinamo.Suporterii prin aceasta asociatie , sa si infiinteze in fiecare oras resedinta de judet sectii ale acesteia cu suporteri care sa se implice iin aducerea de bani si gestionarea centrelor de copii si juniori.AM DISCUTAT CU ATATIA CARE VOR SA COTIZEZE BANI PENTRU SUSTINEREA LUI DINAMO , dar procedura de donatie e greoaie , faceti o PROCEDURA PRIN CARE SUPORTERII SA COTIZEZE PRIN SMS, prin SMS , fratilor si ati rezolvat cat de cat problema banilor.

creeperno
creeperno  •  17 Mai 2020, 23:05

Ce pretentii te intereseaza cumetre. Ai zis ca vinzi pe 1 leu si te fofilesti in continuare pana falimenteaza toata societatea. Daca zici ca ai salvat candva dinamo in viitor o sa zici ca ai ingropat clubul si o sa te si mandresti

felix_grandet
felix_grandet  •  17 Mai 2020, 22:27
Postat de gago747 pe 17 Mai 2020, 22:18

Cu pietre nu dau, dar un sistem de filtrare a aerului tot o să pun, că vine o duhoare de la tine din rețea, de ne mută nasul din loc la toți care comentăm aici. Reține te rog două cuvinte. APĂ. SĂPUN. Conștientizează-le conceptele . Împrietenește-te cu ele. Înțelege-le. Admiră-le. Iubește-le. Pe urmă, cînd te simți pregătit, treci din planul filosofic în planul fizic, și folosește-le cu încredere. Pfoai, ce putoare vine de la tine!

Nu mai bine ne povestești tu cum te-ai împrietenit cu ele, cum le-ai înțeles, cum le-ai iubit? Hai, spune-ne cum a fost. Dar trecerea din filosofic în real?

Vezi toate comentariile (192)
Comentează