FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Montini face cât trei Salomao! Rednic a avut din nou dreptate

Mattia Montini mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2020
Mattia Montini mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2020

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 09:00

Atacantul italian Mattia Montini a marcat șase goluri în 7 partide, fix cât marcase portughezul Diogo Salomao în 20 de meciuri.

Mattia Montini, 26 de ani, este noua senzație din Ștefan cel Mare. Atacantul italian adus de Rednic la Dinamo din liga a patra italiană a rupt imediat gura târgului, marcând chiar la al doilea său meci în tricoul "câinilor", împotriva celor de la Viitorul, în înfrângerea 1-4.

După aceea, Montini a bătut de unul singur Craiova, 3-0, reușind un "hattrick". Cu Poli Iași a mai semnat o "dublă" și astfel italianul a ajuns la 6 goluri în 7 meciuri, reușind să-l egaleze pe golgeterul echipei, Diogo Salomao. Diferența este că portughezul transferat recent în țările arabe a marcat golurile în 20 de partide de Liga 1. 

Rednic a avut dreptate!

Gazeta a scris în urmă cu o lună despre o discuție privată în care "Puriul" i-a transmis președintelului Alexandru David că "nu am nevoie să îi prelungești contractul lui Salomao. Cu salariul pe care îl are el, îți aduc doi jucători mai buni decât el". Conducătorii roș-albi i-au urmat sfatul antrenorului și nu i-au mai prelungit înțelegerea lui Diogo. Mijlocașul ofensiv intrat în ultimele șase luni de contract s-a transferat liber, la Al Hazem.

400.000 €valorează Montini în acest moment, conform transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
mateiserban
mateiserban  •  14 Februarie 2019, 15:41

Ce prosti sunteti. Salomao, care e mijlocas, a dat anul trecut cele mai multe assisturi+goluri cumulate in Liga 1. Jucand la Dinamo, echipa de mijlocul clasamentului. Pentru o aripa a jucat foarte bine.

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 15:01

bine ma hai sa vorbim, ce posturi joaca fiecare: Salomao, mij lateral stanga, de creatie....iar Montini, atacant de careu...pai ce vorbim??

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  14 Februarie 2019, 14:42

Da, a avut dreptate, unul e atacant, altul mijlocas :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează