FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER STEAUA

EXCLUSIV / Ogăraru a ajuns la Bucureşti: "Banii nu contează, n-am fost greu de convins!"

Articol de - Publicat sambata, 30 august 2008 00:00

La ora 00:20, George Ogăraru a aterizat în România, din direcţia Amsterdam, la bordul unui avion de linie aparţinînd companiei olandeze KLM. Alături de familie şi avînd foarte multe bagaje, Ogăraru s-a întors pentru a semna sîmbătă contractul cu Steaua, echipă care a rezolvat transferul de la Ajax.

"De fiecare dată cînd mă întorc la Steaua o fac cu inima deschisă! ;) Este o înţelegere verbală între mine şi Steaua, sper ca astăzi să punem la punct toate detaliile şi să revin acasă :). N-am fost greu de convins mai ales cînd vine vorba de Steaua. Atîta timp cît nu semnez nu vreau să vorbesc nimic despre transferul meu. Nu mai contează banii cînd te întorci la Steaua, clubul meu de suflet", a spus Ogăraru.

George a vorbit la sosirea în ţară despre grupa Stelei din Liga Campionilor, dar şi despre mesajul lui Van Basten, în momentul în care a plecat din Amsterdam. "Van Basten mi-a urat baftă la echipa naţională cînd am plecat de la Ajax, nu ştie că cei de la Steaua sînt interesaţi de mine :d. Nu există o problemă între mine şi Van Basten, aşa cum a apărut prin presă. Am aflat în aeroport de dorinţa celor de la Steaua. Grupa Stelei este una puternică aşa cum sînt toate grupele în Liga Campionilor. Steaua are jucători puternici care pot face faţă în Ligă şi pot scoate un rezultat mare", a spus Ogăraru la sosirea la Bucureşti.

Ogăraru a promis! :)
Gazeta Sporturilor i-a oferit o pagină specială lui George Ogăraru pe care acesta a semnat-o pentru toţi suporterii Stelei. "Ogăraru promite: 'Vin la Steaua!'", acesta a fost mesajul pe care Gazeta l-a scris pe pagina specială oferită lui George. Acesta a semnat imediat după ce a citit mesajul şi a reacţionat. "Poza asta e făcută de cînd am plecat eu din Ghencea, de cînd Steaua nu a mai cîştigat campionatul. Acum îl vom cîştiga! ;)", a spus Ogă.

Asaltat de suporteri
După sosirea pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, Ogăraru a fost solicitat pentru poze şi pentru autografe. "Bine ai revenit! Să cîştige Steaua tot" sau "George de cînd te aşteptam. Baftă la Steaua", au sunat mesajele celor care se aflau în aeroport. Acesta a făcut poze cu toată lumea, în ciuda orei tîrzii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (87)
 •  30 August 2008, 17:58

sa joace si sa arate ca e fotbalist, stie fotbal si merita sa joace. E normal sa fie titular la echipa si la nationala. Sa i se dea sansa sa arate ca stie sa profite de sansa pe care o are

 •  30 August 2008, 17:19

SUPER TARE. Se intoarce George!!! SInguru om dupa care mi-a parut rau cand a plecat de la Steaua in ultimii ani. Vai ce concurentza o sa fie pe postul de fundas dreapta , avem cei mai buni fundasi din Romania. GG George. BIne ai venit acasa.

 •  30 August 2008, 16:18

Bine ai revenit George!!!!!!!!!!!Eu si cred ca toti cei ce IUBIM STEAUA te sustinem si ne bucuram ca ai revenit ACASA.Forta STEAUA!!!!!!!!!!!!!!! George cu tine in echipa nu imi e frica nici de barcelona

Vezi toate comentariile (87)
Comentează