FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fabulos » Dinamo și-a prezentat lotul și noile echipamente, iar Negoiță a adus aplaudaci pentru discurs!

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2015 00:00

Dinamo şi-a prezentat ieri, la RIN, noua linie de echipament, dar şi lotul de jucători cu care antrenorul Mircea Rednic doreşte să obțină măcar un trofeu.

"Cîinii" vor fi îmbrăcați tot de Nike, care le-a oferit pentru noul sezon linia de tricouri a naţionalei Braziliei din sezonul 2013/2014. 

Chiar dacă nu vor evolua în Europa, Alexe şi compania vor avea trei modele diferite de echipament. În partidele de acasă, aceştia vor evolua cu tricouri roșii cu guler, șort și jambiere roșii, pentru meciurile din deplasare, echipamentul va fi format din tricou alb, cu guler, șort și jambiere albe, iar cel de-al treilea echipament va fi negru complet, iar tricourile nu vor avea guler.

Aplauze de la subalterni

Apoi, patronul Ionuţ Negoiţă, directorul general Dinu Gheorghe şi antrenorul principal Mircea Rednic au vorbit despre obiectivele noului sezon. În sală a fost prezent și un grup de aplaudaci, angajaţi ai hotelului RIN. De fiecare dată cînd Negoiţă sau Dinu "Vamă" luau cuvîntul, aceştia erau susținuți zgomotos de echipa de suport. S-a întîmplat chiar să se audă aplauze înainte ca Dinu Gheorghe să apuce să îşi termine discursul, unul dintre cei aduşi special pentru a crea atmosferă dorind să iasă în evidență.

"Avem un program în trepte. În acest sezon ne propunem un loc în play-off și cîștigarea unui trofeu. Eu aș propune să fim între primele trei, iar din sezonul următor să avem într-adevăr acea echipă pe care o vrem cu toții"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Fac un apel la suporterii lui Dinamo să aibă răbdare. Asta nu înseamnă că vom sta în mediocritate, pentru că Dinamo nu va mai sta niciodată în mediocritate de acum înainte. O să vedeți asta începînd de duminică"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Mă uit la băieţii mei, sînt tineri, frumoşi şi valoroşi, sînt mîndru că îi antrenez. Eu zic că sîntem pregătiţi, am mare încredere, chiar dacă nu a fost suficient timp pentru ce mi-am propus"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Obiectivele noastre sînt accederea în play-off, în primă fază, şi cîştigarea Cupei României şi a Cupei Ligii"
Ionuţ Negoiţă, acţionar majoritar Dinamo

Neymar, Ronaldo, Dinamo

Sponsorul tehnic al lui Dinamo a inovat în crearea tricourilor "cîinilor". Nike a folosit scanarea 3D a corpurilor lui Neymar, Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos pentru a împrumuta forma lor anatomică. Noile echipamente folosesc tehnologia "Dri-FIT", materialul folosit fiind mai uşor şi mai rezistent decît cele precedente. Noile texturi ajută la eliminarea transpiraţiei şi asigurarea confortului termic, iar partea din spate a echipamentului este concepută dintr-o textură diferită, care ajută la circulaţia aerului în jurul corpului jucătorului. Umerii şi părţile laterale sînt formate dintr-un material în culori contrastante pentru o vizibilitate sporită.

Numere noi

Cîţiva dintre jucătorii lui Dinamo din sezonul trecut au ales să îşi schimbe numerele de pe tricouri. De exemplu, Steliano Filip, care a evoluat anul trecut cu numărul 94, a preluat 7, folosit de Grozav: "Am jucat la juniori cu 7 şi la loturile naţionale tot cu acest număr. La Dinamo mi-a fost luat numărul şi dat lui Grozav, nu m-a deranjat, dar acum l-am recuperat. Aşa mă simt cel mai bine", a comentat fundaşul stînga al "cîinilor". Dorin Rotariu a renunţat la 8 în favoarea numărului 9, lăsat liber după plecarea lui Bilinski.

Ce numere vor purta dinamoviștii

Portari 17. Mevlja 23. I. Şerban
1. Cerniauskas 26. Feussi 30. Tîrcoveanu
21. Abraham 73. A. Marc 77. Gavrilă
41. I. Popescu 94. L. Corbu 80. Vojnovici
Fundaşi Mijlocaşi 93. V. Lazăr
4. M. Popescu 8. Van Haaren Atacanţi
5. Nedelcearu 9. D. Rotariu 19. Himcinschi
7. St. Filip 10. C. Matei 55. Alexe
14. Fai 13. Patrick Petre 99. R. Moldoveanu

"Am ales să joc în acest sezon cu numărul 5 pentru că este numărul pe care l-am folosit la juniori şi, în plus de asta, tatăl meu este născut pe 5. Noile tricouri mi se par mult mai bune calitativ decît cele vechi, arată foarte bine"
Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo

"Noile tricouri arată bine, dar mie îmi plac foarte mult şi cele din sezonul trecut. Ambele modele sînt de calitate, nu cred că există diferenţe calitative, doar de design"
Bogdan Gavrilă, mijlocaş Dinamo

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (72)
rampage_roar
rampage_roar  •  12 Iulie 2015, 07:49

si Dinamo are tot acelasi numar de atacanti ca si Steaua adica nimic bun,un alt sezon in care toti se chinuie sa o faca iar pe Steaua campioana

rampage_roar
rampage_roar  •  12 Iulie 2015, 07:46

nu vad niciun model nou e acelasi echipament

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iulie 2015, 18:23

khal_37 • 11 Iulie 2015, 00:38 Fabulos...toata lumea rade de FCDB 2012. Insolventa, conturi blocate, echipa de pluton, salarii de criza in Grecia, foame mare de trofee(vezi Marbella Cup si Coppa Piemonte), jucatori de liga a 3-a. a 4-a si anonimi din Europa pe care nu-i mai vrea nimeni dar la FCDB pot sa-si relanseze cariera in 5-6 ani pot sa ajunga in Cipru, Moldova sau Cecenia.Clubul insolvent are o valoare de la nula...spre aproape nula...................................................rad fraierii ca tine, care habar nu au de fotbal si se ocupa de can-can-uri ca pitipoancele !

Vezi toate comentariile (72)
Comentează