FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fane vrea 22.000 de euro pe lună! » Grigorie i-a cerut lui Copos dublarea salariului

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 12:21

Aflat la final de contract cu Rapid, Grigorie i-a solicitat lui Copos dublarea salariului pentru a rămîne în Grant


Ştefan Grigorie (30 de ani) joacă tare la negocierile cu George Copos şi a cerut o avere pentru a semna un nou contract cu alb-vişiniii. Mijlocaşul şi-a încheiat conturile cu Rapid, poate pleca gratis la orice formaţie şi speră să obţină o leafă cît mai mare, fiind conştient că acesta ar putea fi ultimul său contract important ca fotbalist. La tratativele pe care le-a purtat cu Copos, jucătorul l-a şocat pe patron cînd i-a transmis că vrea să cîştige de două ori mai mult, adică o leafă lunară de 22.000 de euro!

Şefului din Giuleşti nu i-a venit să creadă, iar Grigorie a încercat să-şi explice solicitarea: "Locuiesc cu chirie, n-am strîns nimic pînă acum, am şi rate la maşină!". Negocierile s-au blocat, iar şansele ca Fane să mai rămînă la Rapid sînt minime. Acesta ar putea ajunge la CFR Cluj, acolo unde e dorit de Ioan Andone.

5 goluri a marcat Grigorie pentru Rapid în sezonul trecut, în cele 36 de partide bifate de el în toate competiţiile

Coman, blocat de Copos
Dani Coman (33 de ani) şi-ar fi dorit să plece din Giuleşti în această vară. Motivul? Situaţia tensionată dintre el şi o parte din galerie. Portarul i-a cerut patronului din Grant să-i rezilieze contractul, însă Copos i-a transmis că acceptă numai dacă Robocop renunţă la restanţele financiare pe care clubul le are la el. Mai exact, salariile pe ultimele trei luni! Goalkeeperul a refuzat şi, dacă nu apare o ofertă din străinătate, va rămîne la Rapid pînă în vara viitoare.

Sabău caută stoper
După ce l-a ratat pe Cordoş (22 de ani), care a ajuns la Vaslui, Sabău trebuie să caute un alt stoper, avînd în prezent în lot doar 3 fundaşi centrali: Oros, Abrudan şi Burcă. Prima variantă ar fi Zoran Markovici (25 de ani), de la Gaz Metan, însă acesta negociază şi cu Partizan Belgrad, iar oferta sîrbilor e peste cea a lui Copos.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (15)
kdake
kdake  •  18 Iunie 2012, 12:09

Sa se duca linistit, nu il regreta nimeni. Nu a strans nimic???? Pai e dobitoc? Daca el la cel putin 100 000 de euro pe an pe care ii ia de aproape un deceniu nu a strans nimic, si are probleme cu chiria si ratele, pai romanul de rand care ia 4000 - 5 000 de euro pe an cum se descurca?

gado
gado  •  17 Iunie 2012, 21:21

sa plece la cfr si sa ceara acolo atatia bani ! nu merita 264000 euro pe an ! a jucat bine cateva meciuri, iar in cele mai multe partide a fost rezerva ! copos nu mai negocia cu el, chema la prima echipa tineretul nostru. si coman poate pleca ! oricum nu mai are chef de treaba, pentru rapid. sa nu-l mai vad nici pe surdu in teren ca plec de la stadion.

sunrisenet
sunrisenet  •  17 Iunie 2012, 21:04

Imi doresc ca Grigorie sa plece, impreuna cu Apostol si Surdu, si sa fie promovati tineri, ca astia sunt prea defecti pentru sportul asta si nu inteleg cum de au ajuns sa fie asa bine platiti!!! Daca joaca pe 1000E pe luna, sunt de acord sa stea, daca nu sa plece, dar sa se duca tareee!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează