FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Fanii clujeni i-au acuzat pe jucători de noncombat la partida cu Steaua: ”Aţi stat capră!”

Suporterii Universităţii au vorbit cu antrenorul Ionuţ Badea.
Suporterii Universităţii au vorbit cu antrenorul Ionuţ Badea.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 22:46

Singurul care a scăpat de furia suporterilor a fost Claudiu Niculescu. Deja apar primele suspiciuni pentru rezultatul partidei cu Petrolul, de etapa viitoare, fiind vorba despre un club pe care Florian Walter ar urma să-l preia de la vară. CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO de la U Cluj-Steaua 0-1!

Fanii Universităţii Cluj sînt convinşi că echipa lor nu şi-a apărat corect şansele împotriva Stelei. 20 de suporteri au participat la antrenamentul de ieri al "studenţilor" şi au ţinut să-şi expună punctul de vedere. "Vă bateţi joc de 30.000 de oameni. Aţi stat capră cu Steaua!" au fost principalele acuze ale suporterilor. Singurul jucător care a scăpat de apostrofările fanilor a fost Claudiu Niculescu, atacantul fiind aplaudat la finalul şedinţei de pregătire înainte de a intra la vestiare.

"De ce am jucat cu un singur atacant?"
Tehnicianul Ionuţ Badea a fost luat la întrebări de suporterii furioşi şi a exclus scenariul unui noncombat la meciul de luni. "La această oră toţi jucătorii beneficiază de încrederea mea necondiţionată. Munca mea şi a staff-ului e conectată în totalitate la Universitatea Cluj", a spus Badea.

Antrenorul "alb-negrilor" a trebuit să le răspundă fanilor la întrebări legate de modul în care a gîndit jocul împotriva Stelei. "De ce am jucat cu un singur atacant, Claudiu Niculescu, şi de ce prima schimbare a venit atît de tîrziu, în minutul 70?" sau "De ce nu l-aţi lăsat pe Bornescu să urce în careul advers la ultima fază?" au fost doar două din nelămuririle suporterilor.

"Punem pariu că nu cîştigăm la Ploieşti?
Suporterii au deja suspiciuni şi în privinţa corectitudinii meciului din etapa viitoare, cu Petrolul, club despre care se zvoneşte că va fi preluat de Florian Walter din vară. "Punem pariu că nu cîştigăm la Ploieşti? O să ne întîlnim săptămîna viitoare cînd veţi vedea că am dreptate", i-a transmis un fan antrenorului Badea.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (18)
ernesto365
ernesto365  •  14 Martie 2012, 13:05

bravo acelor suporteri ai universitatii care au recunoscut blatul. nu suporterii sunt vinovati ci conducatorii. cum suporta ardelenii ca echipa lor este condusa de un mitic din bucuresti?

ernesto365
ernesto365  •  14 Martie 2012, 13:00
Postat de alexbalamuc pe 14 Martie 2012, 09:39

Din cate stiu si nu ma inseala memoria , se scrie A-TI NU 'ATI', reporter analfabet. Daca Jiji a fost descoperit cu o valiza catre U Cluj, pana la meciul respectiv oare cate mai carase?

mai alex ziaristul a scris corect in acest context. care e varianta corecta voi ati stat sau voi a-ti stat?majoritatea romanilor stiu ca prima varianta este cea corecta. daca as fi roman mi-ar fi rusine sa fiu corectat de un ungur la gramatica limbii romane.

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 12:46

nu cred ca toata echipa e vinovata de blat. Daca a fost, atunci sigur 2-3 jucatori au fost implicati, restul pur si simplu n-au putut mai mult

Vezi toate comentariile (18)
Comentează