FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-4

FARUL - FCSB 0-4. Revelația lui Florinel Coman, decisiv la două goluri: „Declarația domnului Hagi mi-a schimbat creierul, m-a pus pe picioare”

Florinel Coman, FCSB +22   FOTO
Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 23:20 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 10:07

Florinel Coman (24 de ani), titular în Farul - FCSB 0-4, spune că declarațiile lui Gică Hagi despre situația sa i-au schimbat perspectiva.

Florinel Coman, 76 de minute pe teren în meciul dintre Farul și FCSB, a avut o prestație apreciată. A pasat decisiv la golul 2, înscris de Darius Olaru. Ulterior a obținut penalty-ul din care Florin Tănase a făcut 3-0.

Reacția unui jurnalist GSP la cele întâmplate în Farul - FCSB: „Gest de amator din partea lui Hagi, nu mă așteptam!”
farul - fcsb
Reacția unui jurnalist GSP la cele întâmplate în Farul - FCSB: „Gest de amator din partea lui Hagi, nu mă așteptam!”

Florinel Coman, după Farul - FCSB: „Declarația domnului Hagi m-a pus pe picioare”

„Ne-am făcut temele, ne-am implementat jocul din primele minute. A fost un meci reușit, din toate punctele de vedere. Nu am niciun gol din penalty în carieră, nu conta dacă înscriam eu acel penalty. Mă bucur foarte mult că am făcut un joc foarte bun, am fost în slujba echipei.

Am citit o declarație a domnului Hagi, care mi-a schimbat creierul. Atât pot spune. Este cel mai mare antrenor din punctul meu de vedere, știe să vorbească cu un jucător, cum să-l facă să dea ce are mai bun.

Pentru mine înseamnă foarte mult ce a spus dânsul, el m-a făcut să am această prestație. Pot spune că acea declarație m-a pus pe picioare”, a spus Coman la Orange Sport. 

Florinel Coman: „Avem puterea să câștigăm campionatul”

„Sperăm să o ținem așa până la final și să câștigăm în meciul direct cu CFR Cluj. Ne aflăm într-un punct foarte bun atât individual, cât și colectiv. Sper să luăm cele 3 puncte la fiecare meci, avem mare nevoie.

Avem puterea de a câștiga acest campionat, avem forță colectivă, suntem o echipă tânără, talentată, care muncește. Avem și jucători de muncă, și talentați, care știu și când trebuie să muncească, și când trebuie să-și arate talia. Cred că suntem o echipă completă”, a spus numărul 7 al FCSB-ului despre lupta la titlu. 

Nu mă gândesc să joc titular. Mă gândesc ca echipa să câștige campionatul. La asta ne e gândul fiecăruia, nu că jucăm sau nu. Cine intră, trebuie să joace bine. Nu am ce să spun mai mult.

- Florinel Coman, FCSB

Gică Hagi: „Înainte să se accidenteze, Coman era cel mai bun jucător de la FCSB”

Declarațiile la care Florinel Coman a făcut referire au fost oferite pe 16 aprilie. Gică Hagi fusese întrebat dacă-l va readuce pe Florinel Coman la echipa sa, de această dată sub formă de împrumut. Deși a negat, „Regele” și-a lăudat fostul jucător.

Trece printr-o perioadă mai puțin bună din cauza unei accidentări. Nu uitați că a lipsit 6-7 luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător de la FCSB, dacă nu greșesc. Era golgheterul și cel mai bun jucător al lor. 

Cei de lângă el trebuie să aibă grijă de el, să îl încarce pozitiv și să aibă răbdare cu el, să-l readucă la forma de înainte. Știu că au avut o ofertă foarte mare pentru el și nu l-au dat. Acum un an, până s-a accidentat, era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci...

- Gică Hagi, antrenor Farul 

Greșeală uriașă a lui Aioani în Farul - FCSB » „Assist” pentru Florin Tănase
FARUL - FCSB 0-4
Greșeală uriașă a lui Aioani în Farul - FCSB » „Assist” pentru Florin Tănase
Reacția lui Florin Tănase după primul hat-trick din carieră: „Nu contează titlul de golgeter cât contează cel de campion al României”
FARUL - FCSB 0-4
Reacția lui Florin Tănase după primul hat-trick din carieră: „Nu contează titlul de golgeter cât contează cel de campion al României”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
rilu
rilu  •  26 Aprilie 2022, 16:48

E Rapidist vedeti tatuajul de pe gat

demolarii
demolarii  •  26 Aprilie 2022, 15:26

E tare Coman.....transplant de creier cu ajutorul unei declarații!?! Sincer sa ai 27 de ani , sa ai cariera lui Coman intre 18-22 de ani, și să te bucuri ca ai dat 3 goluri într-un meci mai clar ca și cele ale lui Dinamo cand Camatarul i-a luat fata lui Polster sau ale Stelei cand alerga după recordul de 100 partide fără înfrângere în campionat, sub basca PCR.....

forumer1947
forumer1947  •  26 Aprilie 2022, 13:51

E bine ca i-a schimbat creierul, chiar avea nevoie, saracu'...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează