FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Schimbarea făcută de Gică Hagi la Farul, după discuția cu Ianis: „A venit cu o idee bună! Așa e la Rangers”

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 08:45 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 09:09

Farul a surprins în martie, la începutul play-off-ului când la meciul cu Sepsi jucătorii și Gică Hagi au venit îmbrăcați la costum înainte meciului. Acum, „Regele” dezvăluie că a preluat ideea de la fiul său, Ianis.

Gică Hagi a povestit că în urma unei discuții cu mijlocașul lui Rangers a decis ca Farul să semneze un parteneriat cu un brand de haine, astfel ca fotbaliștii să vină la costum înainte de meciuri.

Gică Hagi, despre relația cu Edi Iordănescu » De ce nu își vorbesc de un an: „Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”
DEZVĂLUIRI
Gică Hagi, despre relația cu Edi Iordănescu » De ce nu își vorbesc de un an: „Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”

Schimbarea făcută de Gică Hagi la Farul, după discuția cu Ianis

„Am vorbit cu Ianis şi a zis că atunci când a venit antrenorul Michael Beale le-a transmis că «Trebuie să avem ținută!». El mi-a zis, iar eu am spus conducerii că «Intrăm în play-off, trebuie să arătăm de nivelul ăsta!».

Noi discutăm şi a fost o idee foarte bună. E un dialog cu între mine şi Ianis în fiecare zi. Vorbim despre fotbal, nu despre altceva. Pot să iau ceva de la oricare. Iau ce e bun și arunc ce e rău.

Cum să nu învăț de la Ianis?! Păi, la nivelul la care a ajuns el, unde trăieşte, cum e, la ce club e... Cât de mare e clubul ăla şi câte vede acolo... E logic să aducă şi el ceva. O să fie implicat din ce în ce mai mult”, a spus Gică Hagi, potrivit OrangeSport.

+4 FOTO

Citește și: 

Hagi anunță că va aduce la malul mării modelul Șahtiorului lui Lucescu: „Nu putem găsi totul numai la noi, mai ales când suferim”

Ladislau Boloni, dorit de o forță de Liga 1 pentru a-l detrona pe Hagi » Mutarea pregătită în culise

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
81mada
81mada  •  06 Iunie 2023, 13:28

Mare de tot Rangers, foarte mare, super nivel, intr un campionat cu doua echipe…

johny2003
johny2003  •  06 Iunie 2023, 12:14
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Iunie 2023, 10:35

...doi prosti ...

Asa este: ionescu si cu george!))))))

fotbalminim00
fotbalminim00  •  06 Iunie 2023, 11:46

acum imi dau seama cata prostie e in Romania,cand ma uit mai jos la comentarii,cred ca astia care ati comentat nu v-ati imbracat in viata voastra la costum,ca sa nu mai zic ca nu ati jucat fotbal nici la nivel de amatori,dar stiti sa criticati fotbalistii,si nu pe oricine pe unul care a jucat la cluburi mari,si chiar si pe fiul lui care joaca a si a jucat pe unde voi nu ajungeti in viata voastra de hateri!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează