FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 1-4

Gică Hagi, resemnat și amenințător după 1-4 cu Sepsi: „Sunt obligat să găsesc soluții! Vedem cu cine continuăm”

Gică Hagi, antrenorul-acționar de la Farul, după 1-4 cu Sepsi
Gică Hagi, antrenorul-acționar de la Farul, după 1-4 cu Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 22:26 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 22:44

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-acționar de la Farul, a comentat înfrângerea usturătoare cu Sepsi OSK, 1-4, o piedică masivă pentru dobrogeni în cursa pentru locurile europene.

Întrebat ce nu a funcționat în această seară, în care Farul a înregistrat un rezultat care o îndepărtează de locurile europene, Gică Hagi a oftat prelung, apoi și-a prezentat concluziile:

„În primul rând nu mai suntem echipa de anul trecut. Nu că au plecat jucători, dar nu mai avem aceeași mentalitate. Aici am greșit tot anul. Credeam că începuserăm să avem mentalitate de a câștiga, să luptăm, să fim convinși de ce facem, să avem spirit, dar se pare că anul ăsta toate momentele importante, cele 4-5, le-am pierdut.

A venit un meci ca acesta, de care să-ți fie rușine. Dacă-ți dorești să faci performanță, e greu să accepți. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Sepsi, au prestat un fotbal agresiv, bun, așa cum avertizasem echipa”.

Dezvăluire imediat după Farul - Sepsi: „Antrenorul a oprit ședința de pregătire! Asta ne-a spus”
FARUL - SEPSI 1-4
Dezvăluire imediat după Farul - Sepsi: „Antrenorul a oprit ședința de pregătire! Asta ne-a spus”

Gică Hagi, după Farul - Sepsi 1-4: „Nu am împins cu toții în aceeași direcție!”

„A fost o seară pe care va fi greu să o uităm, dar putem construi. Trebuie să reflectăm, să găsim cauza, apoi să mergem înainte. Suntem obligați să găsim soluții, ce trebuie să facem. Nu putem merge în continuare la fel ca până acum. Cred că nu toți am împins în aceeași direcție.

Dacă au fost relaxați jucătorii? Nu puteau fi, când am spus în fiecare zi ce ne așteaptă. Am vorbit înainte de meci că e partidă importantă, îi cunoșteam foarte bine pe cei de la Sepsi, dar am fost surprinși de la început, gol pe centru, ca la copii.

E greu, suntem la cald și nu vreau să spun multe. Pot spune doar că am pierdut toate momentele importante”, a adăugat Gică Hagi.

Întrebat despre lupta pentru pozițiile europene, Farul având acum două puncte în minus, dar și un meci în plus față de CSU Craiova și CFR Cluj, Hagi a spus:

„Trebuie să găsim soluții, să vedem cum abordăm următoarele meciuri. E săptămâna Paștelui, dar o săptămână importantă pentru noi. Trebuie să găsim cauzele și să ne revenim foarte repede, ne așteaptă două meciuri foarte grele.

Nu trebuie să uităm meciul ăsta, nu ar fi bine. Trebuie să reflectăm, eu am obligația să găsesc soluții. De obicei cred în ce fac, sunt convins și am curaj. Voi încerca să fac asta, să analizăm, să discutăm cu toții și să vedem cu cine mergem înainte”.

Îmi este foarte greu să vorbesc, dar ar trebui să încep prin a-mi prezenta oarecum scuze față de suporteri și club, pentru că am comis o greșeală foarte mare la golul 2.

Nu cred că și-a imaginat nimeni că putem arăta atât de slab.


Cât timp sunt șanse matematice, vom da totul să câștigăm meciurile rămase și să terminăm pe un loc european. Mai avem șanse, dar dacă ne vom prezenta precum astăzi nu ne putem gândi la asta.

- Dragoș Nedelcu, mijlocaș Farul

Tot despre Farul - Sepsi:

Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”
FARUL - SEPSI 1-4
Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”
Două faze controversate în Farul - Sepsi: jucătorii lui Hagi, iertați de eliminare!
FARUL - SEPSI
Două faze controversate în Farul - Sepsi: jucătorii lui Hagi, iertați de eliminare!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  04 Mai 2024, 19:54

Se întoarce roata !!!! Daca *** în meciurile directe cu finul pușcăriaș !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mchirilas
mchirilas  •  04 Mai 2024, 18:10

Poate ca ar trebui sa găsească un antrenor care sa se priceapa...

muzzi1
muzzi1  •  04 Mai 2024, 16:19
Postat de zb59 pe 04 Mai 2024, 00:45

De ce oare Hagi nu isi angajeaza un purtator de cuvant care sa vina la interviurile de dupa meci sa traduca ce spune antrenorul/patronul Farului!? Ar fimin beneficiul lui si al celor care il asculta. Omul asta chiar se chinuie sa scoata idei si chinuie ingrozitor limba romana!

crezi ca exista fiinta pe lume care sa poata traduce? :D ca sa traduca, tre` sa priceapa ce zice Dzica! :D

Vezi toate comentariile (16)
Comentează