FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

EXCLUSIV Cum se simte Armaș după faultul brutal al lui Edjouma: „Nu pot să mișc mâna” + „N-am primit niciun mesaj de la FCSB”

Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor faultat aseară brutal de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central) +23   FOTO
Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor faultat aseară brutal de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central)

Articol de , - Publicat luni, 13 februarie 2023 13:16 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:31

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor faultat aseară brutal de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central), susține într-o reacție acordată pentru GSP.ro că nu-și poate mișca brațul stâng și că e incert pentru partida cu FCU Craiova de lunea viitoare.

„Mi-a mai trecut durerea de la față și de la cap, am niște julituri, nu s-a umflat nimic, dar mă doare umărul stâng, nu pot să-l ridic. Urmează să fac o radiografie, un RMN, să văd ce se întâmplă acolo, pentru că nu pot să mișc mâna”, a declarat Armaș pentru GSP.ro.

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial
HERMANNSTADT
Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Igor Armaș, despre faultul brutal al lui Malcom Edjouma: „Nu pot să înțeleg”

Apoi, Armaș a dezvăluit că încă n-a fost contactat de nimeni de la FCSB, nici de „agresorul” Edjouma: „N-am primit niciun mesaj de la FCSB, toată lumea a trecut pe lângă asta, probabil toți cred că e o situație normală, dar eu am simțit-o pe propria piele și vă spun că nu e așa. Am avut parte de multe faulturi și de multe ciocniri, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Bine că am scăpat doar cu atât din acest fault iresponsabil și inconștient. Nu înțeleg cum poți să intri așa la un adversar!”.

Am înțeles că Edjouma și-a cerut scuze pe rețelele socializare. Normal era să-mi ceară scuze personal, chiar dacă nu mă încălzea cu nimic. Să vedem dacă voi putea juca în următorul meci, în funcție de ce iese la radiografie și RMN”, încheie internaționalul moldovean.

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Edjouma, fault horror la Armaș

Mijlocașul francez a avut o intervenție foarte dură în minutul 82 asupra căpitanului ilfovenilor, Igor Armaș, în careul Voluntariului. Un joc periculos în urma căruia Edjouma i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor pe corp.

+19 FOTO

„Centralul” Radu Petrescu a acordat doar cartonaș galben, iar din camera VAR nu i s-a sesizat nimic vizavi de atacul violent! 

„Atac cu talpa, cu piciorul întins, chiar dacă pentru disputarea balonului. Fault grosolan, cu crampoanele pe fața adversarului, a pus clar în pericol integritatea adversarului. Cartonaș roșu direct! Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei de la VAR. Radu Petrescu și Barbu, din cabina VAR, au mai fost împreună la niște greșeli. Ori sunt prieteni, ori nu se plac și nu se ajută!”, a reacționat Marius Avram, fost arbitru internațional, la Digi Sport.

Sunt foarte fericit că am scăpat cât de cât bine. Îl înțeleg pe Radu Petrescu, la o adică, dar nu și pe cei din camera VAR. Și nu-l înțeleg pe Edjouma, să ataci în asemenea hal mingea! Nici la cel mai înrăit dușman nu te poți duce în halul ăsta! Nu-mi explic cum e posibil așa ceva.

Putea să mă desfigureze la cum s-a dus, la ce am pe tot corpul. Pe cap, umăr, tot! Eu zic că e bine acum. Să vedem ce se întâmplă luni. Edjouma nu mi-a zis nimic, am văzut că a venit, dar nu mai gândeam normal atunci. Cred că și-a cerut scuze, dar ce să faci cu scuzele?

Arbitrul nu a vrut să vorbească, a mers la cabine. Am vrut să vorbim, colegii au încercat să-i arate ce s-a întâmplat, dar nu a vrut să vorbească

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari

Vezi și:

Ce notă a primit Radu Petrescu după FC Voluntari - FCSB » 3 roș-albaștri, sub media echipei

Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (41)
voinea72
voinea72  •  14 Februarie 2023, 07:38
Postat de VanBasten pe 13 Februarie 2023, 17:25

Te poti angaja moderator la ei. Mai pui niste bani deoparte pe langa salariul de paznic la metrou.

Nu ma bag eu in mocirla moderatorilor, ***. Acolo e pe ploconeala...se discuta-n sensul tratsat de altii, cu bani. Daca-ti mai aduci aminte si nu esti un acneeic de 14 ani, ce spunea Ioanitoaia, acum 15 ani, despre invitatii sai, cand a avut un clinci cu Piturca. Dar...cu siguranta esti un Mutulica, din Alba ca Zapada si deci...de prisos discutiile cu tine. Cat despre salariul meu si unde dau eu cu sapa...keep calm, ca e greu pentru ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

barabant72
barabant72  •  13 Februarie 2023, 21:05

I-mi aduc aminte de replica lui Grigoras du-te mă la sah daca ti-e frica !Edjouma are intentia de a juca mingia clar ,fara sa se gandeasca ca e posibil sa intervina un adversar .Este o faza de joc clasica ,fara intentie de a faulta ăsta e fotbalul ,mai sunt si riscuri .De ce atata tevatura ?

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  13 Februarie 2023, 20:19
Postat de atthur pe 13 Februarie 2023, 18:28

Alt prost care vede altceva...

Poate ajungi si tu puscarie ! Ei si-au primit pedeapsa daca au gresit sau nu ,dar sunt atatea hoti care sunt liberi ,asta e mai grav !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează