FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB îl vrea înapoi, dar el șovăie: „Eu vreau să joc fotbal, atâta tot”

Alexandru Musi, dreapta, foto: Imago
Alexandru Musi, dreapta, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 19:36 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 20:45

Împrumutat de FCSB la Petrolul, până la finele sezonului, Alexandru Musi pune condiții ca să se întoarcă la roș-albaștri.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, n-are nicio îndoială. În vară, când i se termină împrumutul la Petrolul, Alexandru Musi se va întoarce la roș-albaștri.

Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”
FCSB
Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”

Alexandru Musi: „Până la sfârșitul sezonului mă concentrez la Petrolul”

Numai că extrema în vârstă de 19 ani șovăie. Luni seară, la finele partidei Petrolul - FC Botoșani, a lăsat senzația că n-ar fi dispus să revină în lotul campioanei României în orice condiții.

Chestionat pe această temă, Musi a spus că vrea să se concentreze asupra Petrolului, „până la sfârșitul sezonului. Nu știu dacă mă întorc la FCSB, vedem la final. Eu vreau să joc, atâta tot!”:

Mihai Stoica a anunțat revenirea lui Alexandru Musi la FCSB încă din martie

Musi e prevăzut ca soluție pentru respectarea regulii U21, alături de Octavian Popescu, Edouard Radaslavescu și Alexandru Pantea, iar MM Stoica a anunțat întoarcerea lui încă din martie.

„Sunt şi cluburi mari care fac greşeli. Pe Bayern Munchen s-ar putea să o coste campionatul faptul că l-a lăsat pe Stanisic împrumut la Bayer Leverkusen. El a deschis scorul în meciul direct, pentru Leverkusen.

Dar, mă rog, astea sunt alte probleme. Nu e logic să fereşti un jucător care a semnat cu o echipă? De ce să joace împotriva echipei respective? Nici noi nu-l lăsăm pe Musi, nu mi se pare normal ca Musi să joace împotriva intereselor lui. Că Musi, din vară, va fi jucătorul nostru.

Astea sunt nişte chestii pe care le faci pentru jucător, în primul rând. Rapid a avut alte idei, l-a lăsat pe Micovschi să joace pentru UTA în meciul direct”, a spus Mihai Stoica, la vremea respectivă, la Orange Sport.

Trebuie să încercăm să luăm maximum cu Oțelul și să ne salvăm. Este presiune și tensiune în momentul de față. Trebuie să ne pregătim și s-o scoatem la capăt. Eu spun că puteam mai repede, dar așa a fost să fie. De-aia e frumos fotbalul. Sunt căderi și urcări, ca la orice echipă. Nu știu ce n-a mers, nu-mi dau seama
Alexandru Musi, jucător Petrolul

LIVE. GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali la FCSB

Mai puteți citi:

Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”

Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează