FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Andrei Vlad l-a pensionat pe Filipe Teixeira: „Golul lui de retragere. Îi urez o viață frumoasă!” :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 23:22

FCSB a încheiat sezonul cu o victorie împotriva rivalei CFR Cluj, scor 1-0, iar Andrei Vlad (20 de ani) a dezvăluit care a fost mesajul de despărțire al lui Mihai Teja.

La finalul partidei, tânărul portar al vicecampioanei a oferit informații din vestiar: „ Mihai Teja și-a luat la revedere și ne-a motivat pentru viitor. Ne-a urat să câștigăm campionatul”.

În ceea ce privește meciul cu CFR, Vlad a recunoscut că nu s-a jucat la intensitate maximă și a lăudat execuția lui Filipe Teixeira, despre care crede că este una de retragere.

„A fost un meci bun, de vacanță. Nu a fost o presiune foarte mare. A fost un meci frumos, ambele echipe au avut ocazii. Acum mergem în vacanță și sper să începem un sezon bun.

Teixeira a marcat un gol senzațional, cred că e golul de retragere. Îi dorim multă baftă în viitor și o viață frumoasă”, a spus Andrei Vlad, pentru Look TV. 

Ar trebui păstrat Filipe Teixeira la FCSB?

Da, încă mai poate
Nu, e prea în vârstă

Tânărul portar nu apucase să vadă ce a declarat lusitanul după meci. Teixera (38 de ani) a anunțat că vrea să mai joace, chiar dacă nu la FCSB. 

7este cota primită de Andrei Vlad din partea GSP pentru prestația din meciul cu CFR Cluj

Vlad e pregătit pentru EURO 2019

Despre viitorul său, Andrei Vlad nu a dorit să comenteze prea mult: „E concurență mare și cine e mai bun intră în poartă. Îmi face plăcere să mă antrez cu Bălgrădean”.

Andrei Vlad a fost convocat de către Mirel Rădoi pentru EURO 2019, dar își dorește întâi să își reîncarce bateriile. „Să ne odihnim și noi oasele și mergem la treabă. Sper să facem o figură frumoasă”/

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Mihai Teja șochează la ultimul discurs: „Gigi Becali nu mi-a făcut niciodată schimbările! Aș mai lucra cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ionnis
ionnis  •  20 Mai 2019, 09:39

Vlad, acest Emil Bobu al campionatului romanesc o sa ajunga mare :))

2510294775653136
Christian DN  •  20 Mai 2019, 07:57

Ți-ai odihnit oasele un retur întreg, oi fi și tu obosit

mihai_luchian
mihai_luchian  •  20 Mai 2019, 06:57

M-ați disperat cu acest bătrân "exemplu de profesionalism". Aș fi înțeles la Chiajna, la Voluntari, dar exemplu la echipa cu pretenții de campioana? Ceva foarte trist,ce pretenții să mai avem în Europa cand dinozauri de genu' încă pot juca relaxat la echpe de vârf din campionatul românesc. Înseamnă că nivelul e sub pământ... Bravo lui, rușine nouă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează