FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Filipe Teixeira, despre mesajul enigmatic de dinaintea meciului și golul de generic: „Cel mai frumos al carierei!”

Filipe Teixeira // FOTO: Cristi Preda
Filipe Teixeira // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 22:45

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, 1-0, din etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1, grație unui gol din „foarfecă” laterală marcat de veteranul Filipe Teixeira.

După meci, Teixeira, 38 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca acesta să fie ultimul său meci la FCSB și despre mesajul postat pe Instagram (Detalii AICI)

„Ultimul meci din sezon a fost sigur. Nu știu dacă e ultimul la FCSB. Posibil, având în vedere că îmi termin contractul și nu am vorbit de prelungire. Acum mă duc în vacanță și trebuie să mă gândesc foarte bine. Eu îmi doresc să mai joc, să vedem”, a declarat Filipe Teixeira la Look Sport.

Ar trebui păstrat Filipe Teixeira la FCSB?

Da, încă mai poate
Nu, e prea în vârstă

Filipe teixeira: „cel mai frumos gol din cariera mea”

Filipe Teixeira a vorbit și despre golul superb și despre ratarea campionatului.

„A fost cel mai frumos gol marcat în cariera mea. Mingea a venit perfect pentru foarfecă. M-am gândit doar la asta. Mă bucur că a ieșit bine și am câștigat trei puncte. Mă bucur că am câștigat în această seară. 

A fost un sezon ratat pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe. Campionatul s-a pierdut în play-off, la meciurile cu Viitorul. Felicitări celor de la CFR Cluj. Noi am vrut să fim campioni, dar din păcate nu s-a putut. E păcat ca doi ani la rând să nu iei campionatul cu Steaua”. 

Vezi și:

FOTO + VIDEO Obrigado, Teixeira! Veteranul roș-albastru a tranșat derby-ul fără miză de pe Arena Națională printr-o „foarfecă” de senzație

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  20 Mai 2019, 22:05
Postat de Danut Ognean pe 20 Mai 2019, 18:17

a castigat si fcsb penalty un meci!felicitari pentru locul doi fcsbeilor!ha ha ha

Doryn (97 comentarii) • 20 mai 2019, 17:18 Nu va mai mirati atat. CFR ii prelungeste lui Hoban si FCSB il da afara pe Teixeira... Normal. Asa se explica de ce CFR este campioana Romaniei iar FCSB abonata an de an permanent la locul 2. Pentru ca persoanele care iau decizii la CFR au mai multa judecata decat cel care dicteaza la FCSB. Deci va mirati fara motiv. ASTA E ADEVARATUL MOTIV(N.B.) PENTRU CARE FC FCSB E ETERNA VICECAMPIOANA !

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Mai 2019, 18:17

a castigat si fcsb penalty un meci!felicitari pentru locul doi fcsbeilor!ha ha ha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează