FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cosmin Contra îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu Marian Lupu era problema. Jucătorii să ia exemplu de la Ciprian Deac. E peste Ronaldo la capitolul ăsta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 20:59

Selecționerul Cosmin Contra crede că preparatorul Marian Lupu nu are nicio vină pentru accidentările din lotul celor de la FCSB.  

Marian Lupu a fost omul în capul căruia s-au spart toate oalele la FCSB. Gigi Becali l-a dat afară, considerându-l responsabil pentru toate problemele medicale.

„Îl cunosc foarte bine pe Marian Lupu și mi se pare inuman linșajul ăsta public. Mi se pare un profesionist desăvârșit, eu chiar am colaborat cu el la echipa națională, în trecut. 

La noi, majoritatea tinerilor din fotbal au țesut adipos de peste 14 %. Trebuie să ai grijă de tine! Acum, în fotbalul actual, cam 7 % e normal. Ciprian Deac are doar 5 %, ca să dau un exemplu. Așa are și Cristiano Ronaldo. Deac e peste el. Nu se oprește din alergat. Înainte era predispus la accidentări. Și-a dat seama că trebuie să ai grijă de corpul tău. 

Degeaba mergi la antrenament și faci tot ce trebuie dacă acasă nu ai grijă de tine. E valabil pentru toată lumea, nu doar pentru cei de la FCSB. Poate fi de vină și alimentația, gazonul, intensitatea antrenamentelor. 

Cred că Man a avut puțină vacanță. Doar câteva zile înaintea să vină în cantonament. Chiar dacă e tânăr, tot e puțin. Sunt deciziile luate de cei de acolo. Nu știu eu care a fost situația”, a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport. 

Vezi și:

VIDEO Mihai Pintilii, nemilos: „Mi-e rușine să ies din casă! Mereu țip la ei, îi înjur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
421375784924507
Ion Ion Manole  •  22 August 2019, 09:53

Contra lasă-mă in pace cu lupi al tau este si vina jucătorilor dar si cand era la naționala dupa fiecare meci erau 2-3 jucătorii accidentați imi aduc aminte pe vremea lui Reghe numai vroia sa-i lase pe juvatoro la nationala ca veneai accidenta ti cat faceau cu meu era erau bine mersi la nationala se accidentan si nu numai de la fcsb

322902011503707
Del Cri  •  22 August 2019, 09:01

Bai Contra cum vorbesti asemenea prostii, Deac n-a facut fata in Gremania cand era tanar, l-au dat nemtii afara ca nu era bine pregatit fizic nici dupa 6 luni de antrenamente cu ei...

sofronpaul
sofronpaul  •  22 August 2019, 07:43

Întrebarea este următoarea: Dacă a lucrat cu el la echipa națională și este atât de bun, de ce nu l-a ținut acolo ? :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează