FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Corneliu Papură acuză: „Mi s-a comunicat că Mihăilă poate juca. Cu 10 minute înainte mi s-a zis altceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 22:28

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, e nemulțumit de erorile din defensivă.

Valentin Mihăilă a fost trecut titular pe foaia de joc, dar a fost înlocuit cu Baiaram cu câteva clipe înaintea partidei. 

„Am făcut niște greșeli copilărești, de juniori. Nu poți face așa ceva fără să te taxeze. Le-am favorizat victoria. Dacă știam de la început că nu joacă Mihăilă, era altceva. Nu s-a accidentat la încălzire, avea niște probleme. Înaintea meciului mi s-a comunicat că poate juca, iar cu 10 minute mi s-a spus că nu mai poate”, a declarat Papură la TV Telekom Sport. 

FCSB - Craiova, fără spectatori

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a anunțat că adunările de peste 1.000 de persoane vor fi interzise. La acest capitol s-a încadrat și meciul din această seară. 

„E vorba și de ghinion. Nu există nicio teamă în meciurile directe, absolut deloc. Aș fi zis dacă era presiunea publicului, dar nu e normal să greșești așa.  Era mult mai frumos cu spectatori, dar asta e măsura normală pe care a ales-o Guvernul. Ei știu cel mai bine. Ai senzația unui meci amical”, a comentat Papură. 

Vezi și: 

O făcură de Oaidă! CRONICA partide dintre FCSB și CS Universitatea Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
simonhalep
simonhalep  •  09 Martie 2020, 11:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corsair83
corsair83  •  09 Martie 2020, 11:09
Postat de maryuss_ pe 08 Martie 2020, 22:54

Esti depasit de situatie domnule Papura !!! Aici este nevoie de antrenor ambitios si cu ceva experienta !!!

Aici e vorba de altceva...Craiova pierde partide cu FCSB-ului si asta de vreo 6 sezoane nu de ieri nu de cand e Papura antrenor...Cand tu FCSb te bati la titlu si marchezi 2 goluri in 3 meciuri cu Dinamo , Clinceni, Chindia apoi vine mereu cate un meci cu Craiova si iti iei si puncte faci si golaveraj e clar ca e ceva prietenie la mijloc...17 victorii in 20 de partide..urmeaza a 18-a fara emotii in Banie.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Martie 2020, 10:01
Postat de amicu pe 09 Martie 2020, 09:49

fcsb si ultrasii, baba si mitraliera :))

FC D 1948 SA și coregrafii - unghia și jugulara! :-))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează