FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir: „Meci de Divizia C! Pițurcă avea dreptate” » S-a luat de un stelist: „Zici că-i dracu'!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 23:42

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Dumitru Dragomir (73 de ani), președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, la GSP Live, despre victoria FCSB-ului cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1. 

„A fost un meci românesc, cam de Divizia C. Pițurcă a avut dreptate când mi-a spus că oltenii n-au echipă. Craiova are un jucător care fuge ca avionul, Mihăilă, dar a fost accidentat. Al doilea jucător care-mi plăcea de la olteni e Cicâldău, dar a jucat foarte slab. Toată echipa Craiovei m-a dezamăgit. 

Gigi Becali a făcut bine echipa. I-a ieșit bine. FCSB are șanse la titlu dacă va câștiga cele două meciuri cu CFR Cluj. Totuși, la Cluj e un antrenor serios. Omul sfințește locul. 

Mi-a plăcut Andrei Vlad, dar spuneți-i un lucru. Cu fața lui lungă și cu barba pe care o are, seamănă cu un țap. Să-și taie barba aia. În rest, e talentat. E un bărbat frumușel, dar parcă e «Dracu'» cu barba aia. Nu știu dacă ați văzut prin picturi cum arată Diavolul. Așa arată și el”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

FCSB - CRAIOVA 4-1 // VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir: „Meci de Divizia C! Pițurcă avea dreptate” » S-a luat de un stelist: „Zici că-i dracu'!”

+3 FOTO

Vezi și: 

EXCLUSIV Emil Săndoi a răbufnit la GSP Live: „Greșeli impardonabile! E posibil așa ceva? Am un sfat pentru Papură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
deuxex
deuxex  •  10 Martie 2020, 13:54

Pia cum, ma, nea Mitica, Papura nu mai e "Cap electronic"? :)))

pittt
pittt  •  09 Martie 2020, 13:31
Postat de felix_grandet pe 09 Martie 2020, 07:39

FC FCSB vs CFR Cluj 1-0 în ultima etapă a campionatului, când CFR se încoronase deja campioana. Practic ei sărbătoreau titlul, iar voi vă agitați degeaba. Șters pe jos? :)) O să vezi duminica viitoare ce înseamnă.

Fundasii CFR-ului nu sunt asa omenosi ca ai Craiovei.

daniels
daniels  •  09 Martie 2020, 11:47

drac e ala cu ochelari care trebuia sa stea la bulau vreo 3 ani și totuși iaca își da cu părerea pe TV bine merci!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează