FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Eroare URIAȘĂ! Golul roș-albaștrilor, anulat complet aiurea!

Hațegan i-a enervat pe steliști +3   FOTO
Hațegan i-a enervat pe steliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 21:51

FCSB a învins-o pe CS U Craiova cu 3-2 în derby-ul etapei a treia din play-off. Harlem Gnohere a înscris golul victoriei roș-albaștrilor, care au izbucnit în minutul 54, după ce Hațegan a anulat inexplicabil golul lui Benzar. 

Repriza secundă a meciului FCSB - CS U Craiova a debutat incendiar, iar FCSB a marcat golul trei în minutul 54, prin Romario Benzar. Inițial, golul a fost validat, dar mai apoi Hațegan s-a consultat cu asistentul Sebastian Gheorghe și a decis anularea reușitei steliștilor.

Roș-albaștrii începuseră excelent repriza secundă și reușiseră rapid golul prin care treceau în avantaj. Benzar a punctat după o învălmășeală generală în careul Craiovei, iar arbitrul a dictat reluarea partidei de la centru.

După câteva zeci de secunde, Hațegan s-a întors asupra deciziei după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid, însă reluările TV au arătat că decizia luată a fost una eronată!

"Băi, ne iei la mișto?!?" s-a putut citi pe buzele lui Man, Benzar și Pintilii, cei care protestau vehement lângă Hațegan. 

gol anulat fcsb benzar

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Hațegan și brigada sa au greșit și la două goluri din prima repriză - Detalii pe larg, AICI!

VIDEO cu faza

Urmărește AICI partida FCSB - CS U Craiova !

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  01 Aprilie 2019, 04:15
Postat de Mircea-Hortensiu Tomus pe 01 Aprilie 2019, 02:42

Uitară-ți să comentați golul marcat dintr-o FLAGRANTĂ POZIȚIE DE OFSAID ÎN CARE SE AFLA marcatorul cu origini arădene, luat pe doi lei de Gigi Becali. Așa se fac afacerile în fotbal-ca altădată cu ***. Bani murdari.

Da, la fel si despre golul doi al prazilienilor, prin fault in atac.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  31 Martie 2019, 23:09
Postat de Catalin Arhire pe 31 Martie 2019, 23:05

Etern-ule , tu la ce meci ai asistat ? Primul gol a fost perfect valabil , poate vrei sa spui golurile cu nr. 2 ale ambelor echipe trebuiau anulate iar a 3-a reusita a Stelei trebuia validata ea fiind anulata total eronat ! Scorul corect : 3-1 pt Steaua ;)

Eternule esti praf. Scor corect 3-1. La primul gol morais centreaza de pe linia portii baiatule, iar golul 2 fault clar. Arbitraj golanesc astazi practicat de niste smenari.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  31 Martie 2019, 22:28

Am asistat in seara asta la o hotie incalificabila a pesedistilor de la CiSiU Craiova.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează