FOTBAL  »  Superliga  »  ROTARIU ÎN LIGA 1

Dorin Rotariu la Craiova? FCSB a fost devansată de olteni în lupta pentru atacant!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 20:34

Dorin Rotariu (23 de ani) a făcut două meciuri foarte bune în dubla dintre Astana și CFR Cluj (2-3 la general) din turul 1 al Ligii Campionilor și i-a făcut pe oficialii de la FCSB și Craiova să se intereseze de serviciile sale.

Cele două cluburi l-au contactat, însă cele mai mari șanse pentru a obține semnătura atacantului le are Craiova, anunță Prosport.

Deși Rotariu a semnat în februarie 2019 pe 4 ani cu Astana, unchiul său, Iosif Rotariu, susține că jucătorul va pleca de la formația din Kazahstan.

„La calităţile pe care le are şi la modul cum joacă, va merge cu siguranţă în altă parte în scurt timp, la o echipă mai puternică, într-un campionat mai puternic.

Îi prinde bine şi această perioadă la Astana. Antrenamentele sunt mai dure, se pregăteşte şi mai bine, iar faptul că are internaţionali lângă el îl ajută”, a spus Iosif Rotariu pentru sursa citată.

5 goluri în 18 meciuri a reușit Dorin Rotariu pentru Astana în campionat

1.600.000 €e cota de piață a lui Dorin Rotariu, conform transfermarkt.de

VEZI ȘI:

Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Iulie 2019, 21:28
Postat de clubsteaua pe 20 Iulie 2019, 21:21

pai dupa mintea ta ***,daca Steaua l-a vandut pe stanciu cu 10 milioane la anderlecht,stanciu nu putea pleca pentru 4 la sparta ca este mai putin,nu? wtf? tu chiar ca esti prostul siteului. auzi la nebun,daca ai vandut ceva cu un pret mare,nu mai poti sa il revinzi cu un pret mai mic. wtf?

prostea, stanciu nu a jucat niciodata la STEAUA, doar la fcfcsb....

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  20 Iulie 2019, 22:19
Postat de lapusneanul pe 20 Iulie 2019, 21:28

prostea, stanciu nu a jucat niciodata la STEAUA, doar la fcfcsb....

Prostul chiar crede ca stanciu a fost vandut cu 10 mil hahahhqh ...cum a fost si ianis vandut cu 8 hahahah ...domnilor de la gsp va rog scrieti sumele de transfer corect ....mai sunt cativa prosti pe forum care chiar va cred ...mi-ati prostit randoomul cu stirile false

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  20 Iulie 2019, 21:01

Ati omis un lucru care este cel mai important !! Cei de la Astana au platit 4 mil de euro pe Rotariu !! Ati scris un articol in lipsa de activitate ..Cine da banii astia in Romania pe Rotariu ?? Dupa mintea voastra vine gratis la FCSB

Vezi toate comentariile (20)
Comentează