FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Charalambous și-a scos pălăria: „Este uimitor, caracter cum rar găsești în fotbal!”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: Imago Images
Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 04 mai 2024 14:04 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 15:21

Elias Charalambous (43 de ani) s-a declarat impresionat de Vlad Chiricheș (34), experimentatul fundaș central de la FCSB care a ales să se opereze după accidentarea la cot suferită în timpul meciului cu Rapid de pe 20 aprilie. Luni, Chiricheș va fi în lot cu Universitatea Craiova.

Pe 20 aprilie, Vlad Chiricheș a rezistat doar 42 de minute pe teren contra Rapidului. Stoperul care abia trecuse peste problemele musculare a aterizat nefericit după un duel pentru minge și a acuzat dureri la cotul drept.

Medicii i-au prezentat lui Chricheș ce opțiuni are pentru recuperare, iar fundașul central cu 10 ani petrecuți în Premier League și Serie A a optat pentru operație. Intervenția a decurs foarte bine, iar Vlad este din nou apt de joc, antrenorul Elias Charalambous anunțând că acesta va fi în lot pentru duelul de luni cu Universitatea Craiova.

Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”
SCANDAL
Ioan Sdrobiș îl „tamponează” iar pe Mircea Lucescu în scandalul titlurilor luate „pe blat”: „Tocmai el, care a făcut atâta rău în fotbal, să vorbească despre blaturi și aranjamente!”

VIDEO. Elias Charalambous, despre Vlad Chiricheș: „Este uimitor, caracter cum rar găsești în fotbal”

„Chiri este uimitor! V-am mai spus că a decis să se opereze. Putea să aștepte o lună fără să se opereze, dar nu a vrut să piardă timpul. A vrut să revină alături de echipă, iar luni va fi alături de noi în lot.

Este un caracter cum rar găsești în fotbal, acesta este unul dintre motivele, în afară de calitatea lui, pentru care a avut o astfel de carieră”, a transmis antrenorul cipriot la conferința de presă dinainte de meciul contra oltenilor.

În lot va fi și Florinel Coman, cel mai important om al roș-albaștrilor în acest sezon. Este puțin probabil ca șeptarul să înceapă meciul ca titular, având în vedere că a efectuat un singur antrenament alături de colegi.

„Vom folosi jucătorii care sunt în cea mai bună formă, cea mai bună formulă, pentru că vrem să câștigăm. Coman s-a antrenat o singură dată, cel mai probabil va fi alături de noi, dar vom vedea, nu vrem să riscăm. Dacă este posibil, ne-ar plăcea să fie golgheter. Vom încerca să câștigăm tot, să doborâm orice record posibil”, a comentat Charalambous.

Elias Charalambous: „Cred că vom juca mult mai bine acum!”

Cipriotul se așteaptă la o exprimare pozitivă din partea elevilor lui, pe care îi consideră eliberați după cucerirea oficială a titlului:

„Suntem mai relaxați acum, v-am mai spus-o înainte să câștigăm matematic campionatul că nu puteam să fim relaxați deși aveam un avans mare față de adversari. Acum suntem eliberați, mai relaxați și cred că jucătorii vor juca mult mai bine acum.

Atmosfera este fantastică, am sărbătorit cu toții din suflet. Sunt cu adevărat fericit pentru jucători și fani, mai ales pentru jucători, care au depus un mare efort pe parcursul sezonului, fiind departe de familiile lor, de copii”.

Dacă cei de la Craiova vor face o gardă de onoare? Nu știu, este decizia lor. Cu siguranță că ar fi frumos pentru noi, dar nu putem forța pe nimeni să facă asta. Dacă așa simt, ar fi frumos, cu siguranță, mai ales pentru jucători, dar nu ține de noi.

- Elias Charalambous, antrenor principal FCSB

Tot despre FCSB:

„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui MM Stoica: „Fiecare se descurcă cum poate”
FCSB
„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui MM Stoica: „Fiecare se descurcă cum poate”
Fotbalistul pentru care Gigi Becali a făcut ofertă oficială a reacționat: „După acest meci...”
FARUL - SEPSI 1-4
Fotbalistul pentru care Gigi Becali a făcut ofertă oficială a reacționat: „După acest meci...”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
muzzi1
muzzi1  •  06 Mai 2024, 09:05
Postat de valentindragobete pe 04 Mai 2024, 18:59

Bastonele, ai incerca și tu dar nu se potrivește, aștia la meteo au anunțat ploi și cum nu ai nimic, nu pe ci în cap, ai renunțat că-ți inunda amigdalitele !

alea de care vorbesti tu le zice amigdale, nu amigdalite! amigdalita e boala! nu poate sa te doara la ciroza sau la pneumonie! ma doare bronsita! lols, lisa simpson!

muzzi1
muzzi1  •  05 Mai 2024, 15:08
Postat de liviuemil pe 04 Mai 2024, 17:30

@ionescugeorge77; roost.eradevar.a; muzzi1; VanBasten2000 . Sinteti toti pamint de flori !!!!

taci dracu ma Lisa Simpson gretos!

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  05 Mai 2024, 12:50
Postat de ionescugeorge77 pe 05 Mai 2024, 11:38

...care rusini nationale ...sa luam 10 de la danezi ?...vezi cat esti de destept ?...nu meritati respect ...

pai noi am jucat cu rezervele 2 meciuri in grupele unei competitii unde echipa ta nu o sa ajunga niciodata. deci da,echipa ta este o rusine mondiala.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează