FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Andrei Vlad și-a recunoscut eroarea de la gol: „Trebuie să corectez asta cât mai repede”

Andrei Vlad +49   FOTO
Andrei Vlad

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 21:57 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 22:51

FCSB și FCU Craiova au remizat scor 2-2. La 1-1, Andrei Vlad a încasat un gol ușor din lovitură liberă de Willian Baeten, deși șutul belgianului a fost departe de unul perfect. La finalul partidei, portarul roș-albaștrilor și-a reproșat faza.

Dumitru Dragomir a remarcat 3 fotbaliști din FCSB - FCU Craiova: „A fost de 9, fenomenal!”
FCSB - FCU Craiova 2-2
Dumitru Dragomir a remarcat 3 fotbaliști din FCSB - FCU Craiova: „A fost de 9, fenomenal!”

„Puteam să fac mai mult, nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Dar nu am ce să fac, trebuie să corectez asta cât mai repede și să nu se mai întâmple. Am fost lent. O fracțiune de secundă, cât mi-am aruncat ochii în careu, și nu am mai ajuns la minge”, a declarat Andrei Vlad la flash-interviu.

Despre meciul în sine, portarul de la FCSB a spus: „O senzație mai puțin plăcută că nu am reușit să câștigăm. Dar la mijlocul săptămânii avem un meci foarte greu și trebuie să îl câștigăm. Să ne montăm foarte repede, să trecem peste acest semi-eșec. 

Dacă ne uităm în totalitate la ce s-a întâmplat pe teren, trebuie să fim puțin triști, pentru că am avut foarte multe ocazii. Portarul lor a fost omul meciului, cel mai bun de pe teren. Cred că meritam să câștigăm”. 

VIDEO Iulian Cristea, supărat după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Nu știu de ce am primit al doilea galben, nu am simulat”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

CSU Craiova aprinde derby-ul cu FCU Craiova » Cum s-a asigurat Rotaru că formația sa va avea mai mulți fani decât rivala din oraș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
171875491077582
Costel Chelaru  •  07 Februarie 2022, 08:41

Ureche ,de la Clinceni e peste Vlad..si mai sunt si altii..,dar el nu e Messi al portarilor. Aici joaca cine vrea proprietarul,nu pe valoare. Nu va asteptati la rezultate. Daca vrea Dzeu..mai vinde cate un berbecut..Asa a ajuns echipa asta

snooker
snooker  •  06 Februarie 2022, 22:51
Postat de mircea_pop112 pe 06 Februarie 2022, 22:40

Au un portar foarte bun in Tarnovanu parca si ei continua cu Vlad! Asta a mancat campionate , calificari si tot el e titular?!

Tarnovanu, bun? Le-a mancat viata celor de la Iasi!

tristan
tristan  •  06 Februarie 2022, 22:45
Postat de mircea_pop112 pe 06 Februarie 2022, 22:40

Au un portar foarte bun in Tarnovanu parca si ei continua cu Vlad! Asta a mancat campionate , calificari si tot el e titular?!

Dar de faptul că era chemat la națională ,ce zici???Eu cred că FCSB e apogeul carierei sale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează