FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Jucătorul care l-a supărat pe „principalul” de avarie Mihai Pintilii: „La experiența lui, nu trebuia să facă greșeala aia”

Mihai Pintilii
Foto: Imago +49   FOTO
Mihai Pintilii Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 23:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 23:57

FCSB și FCU Craiova au remizat scor 2-2. La finalul partidei, Mihai Pintilii, antrenorul roș-albaștrilor la acest meci din cauza absenței lui Toni Petrea, a analizat prestația elevilor săi.

Andrei Vlad și-a recunoscut eroarea de la gol: „Trebuie să corectez asta cât mai repede”
FCSB - FCU Craiova 2-2
Andrei Vlad și-a recunoscut eroarea de la gol: „Trebuie să corectez asta cât mai repede”

„Dezamăgit sunt. Am avut șansă. După aspectul jocului, cred că am avut și ocazii foarte clare, dar când nu marchezi e foarte greu. Ai 4 ocazii clare în prima repriză și nu marchezi. O echipă mare are jumătate de ocazie trebuie să dea gol. Din păcate, au avut un singur contraatac și ne-au dat gol. Am revenit, iarăși o lovitură liberă, doar așa au ajuns la poartă. 

Apoi ne-am bucurat că am luat un punct. Ăsta e cursul jocului, sunt dezamăgit pentru băieți că aleargă, muncesc, își creează ocazii, dar din păcate la final tot la 8 puncte suntem de CFR”, a declarat Pintilii la flash-interviu.

+45 FOTO

Valentin Crețu, criticat de Mihai Pintilii: „La experiența lui, nu trebuia să facă greșeala de la primul gol”

În minutul 41, Valentin Crețu a greșit decisiv la primul gol al oltenilor. A pierdut mingea în fața belgianului  Benjamin Van Durmen în apropierea tușei. Mingea a ajuns la Juan Bauza, care a înaintat până în apropierea careului roș-albastru, moment în care l-a lansat pe poziție viitoare pe Bălan.

Pintilii i-a reproșat gafa fundașului său: „La experiența lui, nu trebuia să facă greșeala de la primul gol, dar se întâmplă. Însă el are experiență și trebuie să fie un exemplu pentru cei tineri”.

VIDEO Entuziasmat de transferul reușit de Becali: „Este obligatoriu să ai un astfel de jucător”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

CSU Craiova aprinde derby-ul cu FCU Craiova » Cum s-a asigurat Rotaru că formația sa va avea mai mulți fani decât rivala din oraș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ion_pila
ion_pila  •  07 Februarie 2022, 12:52

Dar cand a fost smecher si a obtinut penalty la Craiova a fost bun? Una peste alta, v-a dat atunci doua puncte si acum vi le-a luat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close