FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

„De cascadorii râsului!” » Oltenii se plâng că au fost furați, însă reluările televiziunilor îi contrazic evident

Nicolo Napoli, antrenor FCU // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Nicolo Napoli, antrenor FCU // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 22:10 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 09:41

Antrenorul Nicolo Napoli și Claudiu Bălan (27 de ani), atacantul celor de la FCU Craiova, au criticat dur decizia lui Istvan Kovacs (37) de a acorda un penalty pentru FCSB în prelungirile meciului de pe Arena Națională, final 2-2. 

FCSB a egalat la 2 în meciul cu FCU Craiova în prelungirile meciului, printr-un penalty transformat fără emoții de Claudiu Keșeru. „Centralul” Istvan Kovacs a arătat spre punctul cu var după un duel între Sidibe și Ianis Stoica. O decizie corectă. Reluările oferite de televiziunile deținătoare ale drepturilor TV pentru Liga 1 au arătat că, în încercarea de a respinge balonul, atacantul Craiovei l-a lovit pe Stoica la nivelul tibiei.

Totuși, decizia arbitrului i-a nemulțumit pe oaspeți. Claudiu Bălan, autorul golului de 1-0, și antrenorul Nicolo Napoli s-au declarat „furați”.

Dumitru Dragomir a remarcat 3 fotbaliști din FCSB - FCU Craiova: „A fost de 9, fenomenal!”
FCSB - FCU Craiova 2-2
Dumitru Dragomir a remarcat 3 fotbaliști din FCSB - FCU Craiova: „A fost de 9, fenomenal!”

Claudiu Bălan, atacant FCU Craiova: „FCSB a primit un penalty de cascadorii râsului”

„Nu putem fi bucuroși, am condus până în ultimele minute. Au primit un penalty de cascadorii râsului. La primul gol avem noi aut, dar dă pentru FCSB și primim gol. Dacă ne uităm în urmă, la meciul cu Farul am avut penalty și nu ne-au dat. Noi rămânem pe poziție de baraj, trec etapele și nu acumulăm puncte din cauza acestor greșeli.

Am văzut reluarea, Sidibe pune piciorul la o jumătate de metru de adversar și se dă penalty. Sunt curios dacă se dădea penalty în cazul în care faza ar fi avut loc în celălalt careu, la 2-1 pentru FCSB.

Am pregătit toată săptămâna partida, am vrut să dăm tot ce putem. Măcar să fim cu conștiința împăcată că am dat totul pe teren. Cred că am făcut un meci bun și meritam să câștigăm. Nu contest valoarea celor de la FCSB, dar în seara asta am condus tot meciul aproape, meritam cele 3 puncte. A fost o greșeală foarte, foarte mare de arbitraj, când mai erau două minute”, a spus Bălan la microfonul DigiSport.

El a fost susținut de antrenorul Nicolo Napoli: „Să zică fotbaliștii din teren dacă a fost penalty. Am avut o șansă să câștigăm meciul, dar arbitrul a fluierat penalty și am pierdut două puncte”.

„De cascadorii râsului!” » Oltenii se plâng că au fost furați, însă reluările televiziunilor îi contrazic evident
Sidibe îl lovește pe Ianis Stoica

De când a început returul, am jucat bine în fiecare meci, dar am acumulat doar 4 puncte. Meritam un punct și la Farul, astăzi meritam victoria.

Cred că echipa joacă foarte bine, mergem mai sus, facem presing. Cred că este o schimbare în bine.

Popa a făcut o partidă foarte bună, este un jucător foarte bun, dar în seara asta toți colegii mei, inclusiv și eu, am făcut un meci foarte bun. Am marcat un gol important, dar trebuia să avem 3 puncte.

- Claudiu Bălan, atacant FCU Craiova 

Băieții au făcut un meci foarte bun, am jucat foarte bine și pe faza ofensivă. Steaua a egalat, 1-1, dar am intrat în avantaj cu lovitura foarte bună a lui Baeten.

Important e ca băieții să dea 100%, iar rezultatele vor veni. Sunt aici împreună cu băieții, cu suporterii și societatea pentru a salva echipa de la retrogradare. Noi sperăm.

- Nicolo Napoli, antrenor FCU 

Fază „la milimetru” în FCSB - FCU Craiova » Gigi Becali e convins: „Nu e penalty!”
FCSB - FCU CRAIOVA
Fază „la milimetru” în FCSB - FCU Craiova » Gigi Becali e convins: „Nu e penalty!”
FCSB - FCU Craiova. „Mititei” și la Nord, și la Sud :) » Războaiele purtate prin mesaje de cele două galerii pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova. „Mititei” și la Nord, și la Sud :) » Războaiele purtate prin mesaje de cele două galerii pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Februarie 2022, 12:06

Evident este doar larghetea cu care fcsb-istii primesc lovituri de pedeapsa in minutele de prelungire.

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Februarie 2022, 11:51

Dar nu stiu de ce e surprins Nicolo Napoli!Se vede ca a revenit din Italia doar in ianuarie si poate ca nu stie ca penalty-ul„din meniu”acestui meci,a fost cel de...al 18-lea primit de fcsb in acest sezon si ca daca s-ar scadea punctele jecmanite prin aceasta„metoda”(marca inregistrata),echipa lui Becali ar fi undeva... spre coada clasamentului!

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Februarie 2022, 11:46

Astia nici macar nu reproduc corect declaratia italianuluii!El a zis cu subiect si predicat ca fcsb...„a furat cu arbitrul”!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează